Weekendshopping // 25% på Beauty

Hvis du skal have en pause fra solen, så kan jeg anbefale lidt weekendshopping hos Salling hvor der i denne weekend er 25% på næsten hele deres beauty kategori. Jeg har fundet lidt lækkerier som jeg gerne vil have fingrene i eller som jeg allerede har eller har haft hjemme på hylden

Gamle kendinge

Pestle & Morter Hyaluron serum giver masser af fugt til huden og jeg har skrevet om den en del før blandt andet her.
Double Wear Foundation fra Estee Lauder er super god, husk også at købe en pumpe til den, da den ærgerligt nok ikke er med når du bare køber din foundation. Jeg har denne i farven 2C3.
Urban Decay Naked Heat paletten er en af mine favoritter. Der er masser af varme farver, og de er fine både til sommer og vinter. Hvis du savner glød til ansigtet, så kan jeg også anbefale Peel Masken fra Ecooking. Den indeholder blandt andet frugtsyre og eksfolierer de døde hudceller væk samt hjælper på fine linjer og rynker.
Til kroppen er der min yndlings kropsshampoo fra Rituals. Den kommer ud som en gele og du skummer den op i badet. Så lækkert!

Nye sager

De produkter som står på min ønskeliste er Genuis Loquid Collagen fra Algenist. Jeg har hørt så mange gode ting omkring produktet og med 25% rabat er jeg meget fristet til at klikke den hjem. Den skulle både kunne hjælpe med at genoprette hudens elasticitet, fasthed, fugtbalance og styrke.
Jeg har snart brug for en ny A-vitamin og kunne godt fristes til at prøve Ecookings A-vitamin serum kapsler.
Et andet brand jeg heller ikke har prøvet, men kun hørt rigtig godt om er Codage. Jeg kunne godt tænke mig at prøve deres Serum no.2 Mattifying & Repairring som skulle være god til urenheder samt gøre huden mere jævn.
Det sidste produkt på ønskelisten er Alt i en makeupfjerner fra Pudderdåserne. De laver no-bullshit hudpleje til rigtig gode priser og jeg har være glad for deres t-zone peeling.

Du kan finde alle tingene på Sallings hjemmeside 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..