Vinteren er her – det er tid til at skifte ansigtscremen

Jeg ved ikke hvordan det står til hos jer, men min hud gik fra at være i balance til at blive tør nærmest fra den ene dag til den anden. Så hvis du ikke allerede har skifte din ansigts creme ud, så er det ved at være nu du skal finde en creme frem der kan holde på fugten i det tørre vintervejr.

Jeg har selv en klar favorit igennem de sidste to vintre, som jeg har brugt som natcreme, nemlig Purely Professional Repair Cream. Den er fed og giver masser af fugt til huden, men trænger samtidig hurtigt ind. Derudover så koster den kun 195,- for 100 ml. Den normale størrelse på ansigtscremer er 30 ml, så ml prisen er jo vildt billig!

Cremen er egentlig ikke heller ikke en ansigtscreme, men en creme du kan bruge til tørre hænder, fødder og den skulle endda hjælpe på forskellige former for eksem. Det gør den nu ikke mindre anvendelig som ansigts creme til en almindelig tør hud som min er i vintervejret.

Mit eneste lille men er at jeg i flere måneder har brugt en A-vitamin til natten, som en anti-age creme, da den hjælper med at stimulerer collagen og elastin produktionen samt reducerer rynker. Den tør jeg jo nærmest ikke undvære med alle de gode egenskaber. Så nu må jeg teste om man ikke kan lave en dobbelt op på natcreme 😉

One Reply to “Vinteren er her – det er tid til at skifte ansigtscremen”

  1. […] hud brug for ekstra fugt udover min A-vitamin creme fra Beauté Pacifique og indtil jeg får købt Repair Cream fra Purely Professional, så er denne fra Monu et rigtig godt bud på en meget fugtgivende creme. Jeg bruger den ovenpå […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..