Ugens gode vane // Nyd med måde

Jeg har kørt min kostplan pænt stramt i de 5 måneder jeg gik hos Line og kun haft en dag om ugen hvor jeg skejede ud. De sidste par uger er dette ikke gået helt så godt, jeg har været presset på tiden til min træning og min stressede krop har fået min rygrad til at være liidt blødere end ellers. Det skal der også være plads til, men hvis jeg ikke har tid til at træne og samtidig spiser mere end ellers, ja så skal der ikke den store matematiker til for at regne ud hvad der sker 😉

I denne uge vil jeg derfor fokusere på at nyde med måde. Selvom det er december så behøver man jo ikke gå all-in på alle de søde sager, og på den anden side, så vil jeg heller ikke være restriktiv, men i stedet nyde med måde, selvom det, i hvert fald for mig, kan være lidt svært, når det bugner af lækkerier både til hverdag og i weekenden.

Jeg har endnu en pakket uge foran mig, hvor jeg ikke er meget hjemme, hvilket betyder at der vil være alverdens fristelser og lækkerier som jeg bliver introduceret for og ikke selv har styr på madpakker og kosten. Jeg vil ikke sige nej til det hele, men i stedet vælge at nyde med måde, hvilket bestemt ikke er min stærke side.

Det handler i bund og grund om at tage et stykke fremfor to eller vælge kun at smage på yndlingsslikket og ikke alle 5 forskellige slags chokolader.

Bliv inspireret til andre gode vaner her

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..