Ugens gode vane // Mål din søvn

En lille sjov gimmick i forhold til at hole øje med din søvn er apps og gadgets!

Jeg har appen Sleep Cycle som man kan få i en gratis udgave. Den kan du bruge til at tracke dine søvn mønstre og hvor meget du f.eks. sover i REm søvnen, som er den dybe søvn.

Sleep Cycle alarmen måler dine søvn mønstre og vækker dig når du sover en let søvn indenfor et bestemt tidsinterval. Og så er der nogle ufattelig rolige alarmer f.eks. fugle der kvidrer eller bølger der skvulper. Disse lyde kan du også bruge når du falder i søvn, hvis du har brug for lidt stille, rolig og afslappende lyde.

Du kan også bruge et af de smarte fitness armbånd såsom Garmin VivoSmart. Udover at være et sportsarmbånd der kan vise dig klokken, så kan den måle dit aktivitetsniveau igennem dagen og minde dig om hvis det er tid til list bevægelse. Den kan også tracke din søvn og så kan du se og analysere på dit søvnmønster i en garmin app på din smart phone.

garmin

Jeg overvejer virkelig om der ikke skal et Garmin VivoSmart på min ønskeseddel, også fordi den kan så meget mere end at måle din søvn. Du kan få den til 977,- hos Proshop.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..