Ugens gode vane // Drop din aftensnack

Aftensnack

I går skrev jeg lidt om at være tilbage i Danmark og at vænne tilbage til de gode vaner. En ting jeg er rigtig god til er at aftensnacke, faktisk så god, at jeg går og ser lidt for meget frem til min aftensnack, så nu prøver jeg simpelthen lige at fjerne den i en lille uges tid, weekenden er undtaget 😉 Bare lige for at minde mig selv om at det altså ikke er et krav for min krop at den skal have en aftensnack, det er mere mit hoved der craver snack fordi nu er det jo aften!
Derfor er ugens gode vane “Drop Aftensnacken”.

Hvordan vænner man sig så lige af med en så indgroet vane, som aftensnacken er for mig?
Jeg vil prøve følgende:

  • Børst tænder 30-40 min efter at jeg har spist aftensmad
  • Drikke en lækker kop Pukka Night Time te om aftenen
  • Spise en mættende – både indholdsmæssigt og visuelt – portion aftensmad
  • Ikke købe nogle lækre bars eller andet som kan friste i mit skab

Denne bliver altså hård, så jeg håber på det lykkedes 😀

Skriv et svar