Trash can treasures #7

Hold nu op det er lang tid siden jeg har lavet et indlæg om alle de lækre produkter som jeg har klemt det sidste ud af. Jeg har derfor valgt at dele indlægget op, så den første portion er hårprodukter.
Kevin Murphy young.again.wash har jeg virkelig været glad for. Sammen med conditioner og hårmaske i samme serie blev mit hår bare super lækkert, og selvom der var en masse træning, så var mit hår bare dejligt, selvom det kun blev vasket hver 3. dag. 
Prisen er lidt pebret, men du kan få den til 179,- hos Nicehair.
Endnu et Kevin Murphy produkt er sluppet op, og det er Kevin Murphy Session Spray som er en virkelig god og holdbar hårlak. Jeg fik rejseudgaven i min Kevin Murphy “pizzaæske” og jeg er efterfølgende blevet nødt til at købe den i alm. størrelse som er hele 370 ml. Den fedter ikke håret, men beholder det matte look, hvilket jeg sætter pris på.
Jeg har fundet den på Cocopanda til kun 119,- og det er billigt!
Så blev jeg nødt til endnu engang at flashe en tom milk_shake conditioning whipped cream, som jeg stadig er kæmpe fan af. Ja tak til lækker karamelduft og skønt blødt hår. Den er en conditioner skum som du kan bruge efter badet. Jeg har selvfølgelig et lille lager, så der står allerede en ny på badeværelset.
Den koster 139,- for 200 ml. på Nicehair.
Det sidste hårprodukt som jeg er løbet før for, er Label.m. Age-defying Protein Cream, som er en serum der virkelig gør håret rigtig lækkert, og den er god i mine krøllede lokker, hvilket ikke siger så lidt om et produkt. Jeg bruger den mest i tørt hår, for at samle spidserne og definere krøllerne. Prisen er pebret, men jeg overvejer stærkt at købe endnu en. Den koster 189,- hos Nicehair.

Så er vi kommet til produkter til ansigtet og et enkelt til kroppen, eller et specifikt sted på kroppen.
Dette tip faldt jeg over for mange år siden (12-13 stykker), da jeg gik i gymnasiet og stramme mave t-shirts var det smarteste man kunne skrue sig ned i.
Desværre for mig, så svedte jeg meget under armene, (ja min kæreste mener jo jeg lider af svedsomhed, tak). Siden dengang har jeg brugt Aluminiumklorid 20% under armene, og jeg sveder aldrig under armene længere. Altså medmindre jeg ikke bruger det i en periode.
Sveden kommer jo nok ud et andet sted, men der er bare ikke noget værre end svedpletter på tøjet, og det slipper man for med dette produkt. Det er bare på en vatrondel og så tørre det ud under armene. Dette gentages 1-2 gange i ugen. Det er nok ikke det sundeste produkt i verden, men lige her er jeg altså bedøvende ligeglad, da det giver mig livskvalitet. Ja hvis du sveder meget under armene, så ved du hvad jeg mener. Du kan købe den i Matas til ca. 40,-
Neutrals Face Wash har jeg prøvet af to omgange. Første gang jeg prøvede den fungerede den slet ikke for mig, selvom jeg havde læst rosende ord om produktet flere steder bla. hos Pudderdåserne, så jeg var lidt skuffet. Efter lidt tid besluttede jeg mig for at prøve igen, og det var ikke en dårlig beslutning. For det første er det en ansigtsvask som du pumper ud i skumform. Og så bare i det fugtige ansigt. Så nemt at bruge, også om morgenen i badet. Plus i min bog. Derudover så er den mild og uden parfume, parabener og farvestoffer. Det klager jeg heller ikke over. Du kan få den på tilbud i Matas lige nu til kun 48,-
Embryolisse Lait Creme Concentre har jeg skrevet om før, og det er min fjerde tube (tror jeg vist). Den er rigtig lækker, dog lidt fed i konsistensen, men god til min til tider tørre hud. Cremen koster 199,- for 75 ml. hvilket faktisk er billigt, da der ofte er 50 ml i ansigtscremer.
Derudover så har jeg også fået tømt min øjencreme. Jeg er stor fan af øjencreme, selvom der er flere der siger det ikke er nødvendigt. Jeg er specielt vild med de kølende af slagsen eller dem der siger de kan stramme huden op. Denne er i pumpeform, hvilket er dejligt nemt, men det kan også gøre det lidt svært at dosere den rette mængde. Nip + Fab Dark Circle fix eye cream koster 149 hos Nicehair.

Så fik jeg lige smidt lidt lækkerheder ud til jer. Håber I nyder det dejlige vejr som vi er så heldige at ha’ fået i Danmark. Husk nu solcremen. I dag er der blevet smurt faktor 50 i mit hoved!

One Reply to “Trash can treasures #7”

  1. […] har igennem mange mange år brugt Aluminium klorid fra Matas under armene for at fjerne sved. Den er dog gået ud af produktion og jeg var helt […]

Skriv et svar