Trash can treasures #5

Har opbrugt et par uundværlige produkter, men dem har jeg nu altid et lager af, så jeg ikke pludselig står uden et eller andet jeg ikke kan undvære.
Jeg har fået tømt min Eau Thermale fra La Roche Posay. Jeg bruger den både under min dagcreme til at lave et lille vandresorvoir så min hud ikke bliver tør. Jeg havde dog en ny på lager, dette er dog fra Avené, og indholdet er der nok ikke så meget forskel på, men kan bedre lide pumpen på La Roche Posay.

Et andet uundværligt produkt er en krøllecreme. Jeg har naturkrøl, og orker ikke at glatte håret, så hvis det skal gå hurtigt, så er det bare i med krøllecremen, og så opfører håret sig som regel som det skal. Denne Curl Creme fra Matas har jeg virkelig været rigtig glad for, men på mit lager stod der dog en Curl Lotion fra Trines Wardrobe, da jeg har hørt så meget godt om den. Når man har krøller er man altid på udkig efter det perfekte krølleprodukt, for måske er der et andet der er lige lidt mere lækkert end favoritten. Matas Curl creme er lige nu på tilbud til kun 35,- og der er gratis fragt til på søndag på matas.dk.

Den lille lækre bøtte med øjencreme er også belevt tømt. Virkelig lækker øjengel fra Académie Scientifique som ikke fedter, men trænger hutigt ind og giver fugt til de sarte øjenområder.

Jeg bruger ikke så ofte skum til mit hår, så sådan en bandit den holder i rigtig lang tid. Er vild med Paul Mitchells produkter, fordi de for det første er rigtig lækre, men så har de bare også en skøn karakteristisk duft af kokos, lækkert! Denne sculpting foam kan fås hos Nicehair til kun 99,-

Jeg smører mig ikke så ofte ind i fugtighedslotion, da jeg simpelthen ikke gider. Derfor er denne in-shower body lotion fra Nivea meget anvendelig for mig. Først vasker jeg mig med min kropsshampoo og når den er skyllet af, så er det bare på med denne. Den fugter ikke på samme på som en almindelig body lotion, men min hud føles dejlig blød efter badet, og det klager jeg bestemt ikke over. Den koster 50,- i Matas men jeg har set den på tilbud flere gange.

Min eyeliner fra Oriflame er også tørret ud. Rigtig god eyeliner der giver en god streg og er super nem at styre. Den koster 110,-

One Reply to “Trash can treasures #5”

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..