Trash can treasures #2

Så er det tid til endnu en omgang flash af tom emballage, som er røget i skraldespanden med vemod.
Ja de var jo tomme, men produkterne her har jeg virkelig sat pris på.

Først er der Académie Scientifique Intense Age Recovery Cream som jeg virkelig har været glad for. Den er så lækker at smøre ind i huden, og så fugter den rigtig meget. Jeg har skrevet om hele Académie serien tidligere. Desværre er den lidt dyr, og jeg har ikke lige pengene til at købe den igen lige nu, men måske i senere….

Min La Roche-Posay Eau Thermale er tom, øv, øv! Heldigvis var det kun den lille og taskevenlige (samt håndbagagestørrelse), og jeg har stadig min kæmpe 150 ml. Jeg tror dog jeg må have fat i en lille Eau Thermale, da den er god, når man skal flyve, og har brug for lidt fugt i den udtørrende flykabine (og jeg skal flyve i morgen – uden Eau Thermale).

GAVETIP! Det er jo snart jul!
Jeg har lige sneget en herre ansigtscreme ind, som kæresten løb tør for den anden dag. Normalt har han brugt Biotherm Homme AquaPower, men den er i den pebrede ende. Jeg fik ham overtalt til at prøve L’oréal Men Expert, hvilket han er meget tilfreds med. Jeg skulle i hvert fald købe en ny med hjem, da jeg var i Matas i dag. Det er en Hydra Energetic og den koster kun 110,- i Matas.

Jeg løb også tør for min natbordshåndcreme fra Vaseline. Jeg er langt fra hellig med håndcremer. Så længe den giver fugt til min hud og ikke fedter, så er den godtkendt. Altså den må da også gerne dufte skønt. Og det gør denne fra Vaseline.
Nu står der dog en Sally Hansen på natbordet, og den dufter helt fantastisk…

Så løb endnu en L’oréal BB Powder tør for pudder, og der ligger allerede en ny i makeupboksen, da den er uundværlig i mine rutiner. Jegb har tidligere skrevet om den, og er stadig lige så begejstret (også for prisen 89,95).

E.L.F. Eyebrow kit er virkelig en lifesaver. Jeg aner ikke hvor mange jeg har brugt op, men den er fast inventar hos mig, altid! Jeg har et lager klar i skuffen, hvis jeg skulle løbe tør eller den jeg har gang i nu skulle forsvinde (SKRÆK). Jeg har selvfølgelig skrevet om den før, da jeg mener det er must have for alle, især os med meget utydelige og ikke eksisterende øjenbryn.

Det var lige lidt af de produkter som jeg (og kæresten) har brugt op den seneste tid.
Ha’ en super dejlig weekend eller efterårsferie, hvis du er så heldig 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..