Trash Can Treasures #10

Trashcan-treasures_10Jeg bruger en del forskellige produkter, nogle tømmer jeg hurtigere end andre og her er de seneste lækkerier som er røget tomme i skraldespanden.

Satin Care barberskum – virkelig god barberskum som er fast inventar i mit badeværelse. Har ofte overvejet at prøve tricket med kropsolie som barberskum, men er åbenbart langtfra firstmover, når det kommer til at ændre og udskifte de lækre vaner jeg allereder har. Kald mig bare konservativ 😉

Sephora Triple Action Cleasning Water er et godt bud på en rensevand. Det der virkelig taler dennes sag er den smarte doseringstop. Du ligger din vatrondel på toppen, og presser ned og rensevandet doseres. Den er mild, dufter godt og så er den ikke specielt dyr.

Jeg har to Murad produkter med i denne opgang; T-zone pore refining serum og Oil control mattifier. Serummet balancere olieproduktionen i huden, hvilket er et problem min hud har. Den bliver fedtet, men er faktisk ret tør. Derudover hjælper den til at holde porerne rene og så føles den bare lækker på huden. Det er en dyr sag til 399,- for 60 ml, men den holder tilgengæld også i 4-5 måneder. Cremen er som navnet også antyder en matterende creme som også er med til at balancere olieproduktionen i huden. Jeg bruger den mest, når vejret ikke er for tørt, da den ikke giver specielt meget fugt. Den koster 339,- hos Ezzence.

Jeg er også løbet tør for min elskede Origins Modern Friction ansigsscrub. Det er en meget mild scrub som fjerner søde hudceller, udglatter huden og virkelig efterlader ansigtet blødt og lækkert. Den indeholder ikke korn på samme måde som traditionelle ansigtsscrubs, da kornene er lavet af risstivelse. Den koster 325,- og jeg skal helt klart ud og købe den igen, men man kan finde den på tilbud, hvis man er lidt tålmodig 🙂

They’re real mascara fra Benefit har jeg skrevet om tidligere, og der ligger allerede to på lager til når den næste er tom. YNDLINGS mascara, indtil jeg ikke kan lade være med at teste nogle flere!

Til håret har jeg min lækre lille ven Fresh Hair fra Kevin Murphy. Det er en rigtig god tørshampoo som giver håret fylde og sørger for at jeg lige kan strække hårvasken en ekstra dag.

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..