Juli, træningsstatus og livet i provinsen pt

Årh altså jeg føler mig lidt sommer slatten for tiden, specielt når det kommer til min træning. Efter jeg startede til crossfit for 5 måneder siden, så er det den eneste form for styrketræning jeg har lavet. Før i tiden var det bare mig og min styrketræning i det lokale motionscenter. Jeg trænede altid selv og fik kørt 4 træninger pr. uge. Cyklede derned direkte efter arbejde og så var dagens træning overstået. Jeg kørte dog lidt død i det og havde brug for noget nyt. Jeg er stadig super glad for at være startet til crossfit, men det bliver kun til 2x træning om ugen, da jeg skal køre 25 min hver vej #livetiprovinsen Når jeg så er afsted, så kører jeg normalt en almindelig wod + et styrkehold, så det bliver alligevel til 4 timer i ugen og det er egentlig ok, men min krop bliver mere øm, når jeg kun træner to gange styrke om ugen.

Jeg holder sommerpause fra fodbold og mtb klubben er også gået på sommerferie, så jeg har skulle motivere mig selv til at komme afsted i det lokale styrketræningscenter, cykle en tur selv eller lavet noget andet aktivt. Det er ikke gået såå godt, jeg har cyklet et par ture på min mountainbike og det er det.

Og ved I hvad det gør faktisk ikke rigtig noget. Jeg har nydt sommeren (årstiden – ikke vejret) og nusset rundt i haven og med huset, brugt tid med en masse dejlige venner, hygget ekstra meget med min kæreste og prioriteret at vi faktisk har haft hele aftener sammen hvor ingen af os skulle træne. Det har været skønt!

Tidligere ville jeg have haft dårlig samvittighed over ikke at træne mere end jeg har og det ville påvirke mit humør, det har det ikke gjort, jeg har simpelthen prioriteret andre ting end træning. Det er stadig vigtigt for mig at komme afsted og få trænet og jeg er klar til August, til fodbold, til mtb og selvfølgelig til at fortsætte med crossfit.

Status er at kroppen er glad og jeg er glad. Livet i provinsen er godt for tiden 🙂

 

Leave a Reply

Følg Lise Balslev på..