Træningsstatus April 2018

Det føles som 100 år siden eg skrev en lille træningsstatus, men nu kommer der en!
Status er at det går super godt (7-9-13). Jeg får løbet alt det jeg skal ifølge min plan frem mod…. Lillebælt Halvmarathon, tadaa.
Ja det var jo også planen sidste år, men skader satte en stopper for løberiet og jeg måtte sælge min billet, buh hu altså.
I år valgte jeg ikke at købe en billet flere måneder i forvejen, og har her 2½ uge før løbet endnu ikke købt billet. Der er dog ikke udsolgt og der plejer også at være en masse “skade” billetter til salg, så mon ikke jeg finder en.
Målet er, som altid, at komme under de magiske 2 timer. Hep, hep, hep!
Dagens løbetur stod på 18 kilometer, og det gik rigtig godt 😀

Ud over løberiet, så har jeg også fået gang i min styrketræning igen. Jeg gik jo i Crossfit Copenhagen i 10 måneder og elskede det, men fik det bare ikke brugt nok, da det krævede at jeg startede bilen og kørte 30 km hver vej. Jeg startede i stedet på mine programmer fra mit forløb med Line Wittrup og kører cyklus af 3 uger inden jeg starter på et nyt program.
De programmer jeg har er delt op i overkrop/underkrop og jeg har derfor 3-4 forskellige programmer om ugen. Jeg notere altid gentagelser/vægt i hver øvelse i min træning, så jeg holder styr på min fremgang i de forskellige øvelser, det giver blod på tanden.

MTB sæsonen er også startet, men jeg har bare brug for restitution de dage jeg ikke løber, så cyklen står lidt stille, men forhåbentlig ikke for længe. Planen er da at den skal ud og luftes jævnligt.

Jeg elsker at træne, det giver mig velvære og gør mig glad. Jeg elsker at kunne mærke jeg bliver en bedre løber, kommer i bedre form, bliver stærkere og mere smidig samt sover bedre om natten. At jeg så også kan mærke at mit tøj sidder løsere booster kun motivationen endnu mere, for det er da også en af de ting jeg satser på med den mængde træning jeg foretager mig.

Håber at de lysere aftener og det lunere forårs vejr også er med til at du kommer afsted, Om det så er en rask gåtur, en cykeltur med en veninde eller noget tredje er ikke så vigtigt, bare det gør dig glad 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..