Træningsmål Sommer 2016

IMG_7022.JPG

Jeg arbejder rigtig godt med mål og deadlines, det motiverer mig og holder mig til ilden, ja og så ELSKER jeg en god udfordring. Konkurrencemenneske – det er mig!

Derfor har jeg i år meldt mig til et par af de populære obstacle races som Danmark har at byde på.

Det første er Nordic Race Hasle bakker D.5 juni. Det er 5 km med masser af forhindringer.

I september har jeg to stk, det ene er Extreme Challenge som jeg også deltog i sidste år. 8 km og en god bunke forhindringer blandt andet en sø der skal svømmes over samt skydning. Mine absolut svageste punkter – ja lige ud over selve løb, da konditionen pt ikke er super god 😉

Ugen efter Extreme Challenge er der endnu er løb, nemlig Nordic Race Himmelbjerget som er 10 km i meget kuperet terræn. Jeg kommer derfor til at skulle træne en del konditionstræning, da jeg ikke gider gå ned pga. dårlig kondition. Der besidder jeg altså et lidt for stort vinderhjerte til at skulle gå ruten.

Så jeg går i skarp træning frem mod første mål i Juli, og satser på at der kommer en del km ind på løbekontoen samt bliver smidt et par kilo, så det bliver lidt nemmere at få min røv over alle forhindringerne 😉 Jeg glæder mig helt vildt!

Nordic Race kommer til at foregå sammen med mit træningscenter hvor vi har lavet et hold og har 5-6 træninger frem mod de to løb.

Extreme Race deltager jeg i sammen med nogle gymnasie veninder ligesom sidste år. Det bliver super hyggeligt 🙂

 

Har du nogle træningsmål for 2016?

IMG_6996.JPG

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..