Tomme favoritter og andet skrald #6

Synes ikke ligefrem at vejret signalerer forår – sidder indenfor mens regnen banker på ruden og så er det jo nærmest stormvejr oven i. Det indbyder ikke ligefrem til den løbetur jeg har planlagt i dag.

Til gengæld er der masser af tid til at sidde indenfor og hygge eller kigge lidt på hvad der gemmer sig i skraldebunken. I den sidste måned har jeg opbrugt lidt af hvert…

Endnu et MAC produkter er blevet tømt og denne gang er det MAC Studio Fix Fluid foundation i farven NW22. Det er en foundation der dækker rigtig godt, den passer bedst til kombineret eller almindelig hud, men i perioder hvor min hud fedter lidt, så gør den altså min hud lidt skinnende, og det vil jeg selvfølgelig helst undgå. Den holder til gengæld hele dagen selvom jeg fedter og så kan man jo altid have en pudder med i tasken til at mattere i løbet af dagen.

Derudover har jeg også fået opbrugt Wet’n’wild Seal the Deal setting spray. Den lugter absolut forfærdelig, men giver dog en fin finish. Jeg er dog bare mere begejstret for MAC fix+, så denne bliver ikke købt igen, selvom prisen er noget lavere end MAC.

Benton er en koreansk producent og jeg har brugt Fermentation øjencreme i omkring 6 måneder. Den er virkelig drøj i brug, den trænger hurtigt ind i huden og den giver fin fugt. Jeg har endnu ikke fundet en øjencreme der skaber mirakler, men denne er rigtig fin til prisen.

Jeg har prøvet lidt forskellige produkter fra The Ordinary og det seneste er Niacinamide 10%+Zinc 1%. Niacinamid kan hjælpe på masser af hudproblemer, det kan du læse mere om hos pudderdåserne. Der er ikke noget som jeg specifikt har forsøgt at få bugt med ved hjælp af Niacinamid, men hvis det kan hjælpe med at holde rynkerne for døren, så står jeg klar til at give det et forsøg.

Det sidste jeg har tømt i februar er Eye de liquid eyeliner fra Eyeko. Det er en lidt tyk filtspids der er på denne, men det passer fint til min hverdagsmakeup, da jeg bare lægger min liner langs min vippekant. Hvis der skal laves en winged eyeliner, så vil jeg bestemt ikke gå efter denne. Det er den ikke præcis nok til.

Husk at følge med på min Instagram profil Beauty by Balslev.

One Reply to “Tomme favoritter og andet skrald #6”

  1. […] har tidligere skrevet om både Niacinamide 10%+Zinc 1% og Natural Moisturizing Factors +HA fra The Ordinary og også været begejstret for deres […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..