Tomme favoritter og andet skrald #8

Har været hjemme fra ferie i et par dage og er startet på arbejde igen og puh ha det er af en eller anden årsag ekstra hårdt. Jeg er bare træt og trænger til ferie. Tror det er ferie blues som har ramt mig. Heldigvis siger min countdown app at der er 85 dage til min næste ferie som går til USA, yay!

I løbet af Maj har jeg fået tømt lidt forskellige produkter, nogle rigtig lækre og nogle lidt mere tjoh.. Hvis vi starter med et af de lækre, så er der en fin lille ansigtsmaske fra Glamglow der hedder Gravitymud. Den er næsten lidt for meget, da masken skifter fra hvid til kromfarvet når du påfører den. Masken er peel-off og det fungerer faktisk rigtig godt. Derudover så efterlader den min hud virkelig lækker blød og den føles også væsentlig strammere på den gode måde (ikke den udtørrende “alt for meget skintonic” måde).

En anden lækker sag som er blevet genkøbt er en af mine yndlingsparfumer Molecule 01 fra Escentric Molecules. Den dufter forskelligt alt efter hvilken hvem der bruger den, da den udvikler sig når den kommer i kontakt med ens hud. På mig dufter den skønt og gør ikke meget væsen af mig, men super fin til hverdagsbrug.

Jeg har også tømt min Cleansing Foam fra Omorovicza. Jeg brugte den da jeg var ude og rejse og den er super lækker. Den skummer dejligt op uden at udtørre huden og virke til at rense fint. Jeg har også prøvet Omorovicza Moor Cream Cleanser hvilken jeg ikke var fan af, så denne er klart min favorit af de to.

Jeg fik en mascara luksus prøve ifm nogle andre ting jeg købte. Den hedder Dramatic Lift fra mærket No.7 og den skulle give vipperne et løft. Jeg synes nu den gjorde det i lige så høj grad som andre mascaraer. Det er en fin mascara, men jeg køber den ikke igen, da den ikke gjorde noget specielt indtryk på mig. Når en mascara ikke gør det, så ved jeg det er et “nej tak”.

Jeg har langt om længe fået opbrugt min Super regenerating oil-serum fra Sephora. Når jeg siger endelig, så er det fordi jeg brugte den i ansigtet til at starte med, og det fungerede ikke for mig. Derefter stod den egentlig bare stille, indtil jeg besluttede mig for at bruge den på hals og bryst (decollete), og her fungerede den meget bedre for mig. Det er et område af min krop som jeg, her på mine midt 30er dage, er begyndt at fokusere meget mere på. Produktet findes ikke mere, men der er masser af andre olier og cremer som virker fint på decollete området af din krop.

Jeg har sørme også gjort kål på en foundation. Det sker ellers ikke så tit, da jeg altid har gang i 2-3-4 stykker på en gang. Teint Idole Ultra Wear fra Lancome (farven 03) er en semi-dækkende foundation som er nem at påføre. Jeg har primært brugt en beautyblender, men den fungerer også fint at påføre med fingrene. Min hud kan godt fedte lidt specielt i panden, og jeg bruger derfor en pudder til mattere i løbet af dagen. Denne indeholder i øvrigt spf15.

Det sidte produkt jeg har tømt er en lille Gradual Tanning Drops fra balanceme. Denne har jeg også kun brugt i decollete området, da mit ansigt er meget mørkere end min krop, og jeg derfor mangler lidt farven på hals og decollete. Jeg så ikke den store forskel, så håber mine nye Eccoking drops, gør et lidt bedre job end denne.

Det var alt hvad jeg har fået tømt for nyligt. Nu vil jeg tage en cykeltur på min nylappede mtb med resten af klubben. Håber I får en dejlig aften 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..