Tomme favoritter og andet skrald #5

Så har jeg tømt endnu en håndfuld produkter, og et af dem blev købt igen med det samme. Når det sker, så ved jeg at det er et godt produkt, da jeg ellers virkelig elsker at prøve nyt!

Til mine krøllede lokker har jeg brugt Gold Delicious Foundation som er en mousse til at definere og skabe hold til krøllet hår. Jeg er konstant på jagt efter et perfekt krølleprodukt til mit fine hår, og det er altså en svær opgave. Heller ikke dette produkt lever op til mine krav, men det var et udmærket krølleprodukt, som gav veldefinerede krøller. Jeg vælger dog bare at fortsætte jagten 😉

Jeg har også opbrugt min MAC Mineralize Skinfinish pudder i farven Medium. Det er en super lækker pudder som man nemt kan blende ind, men prisen er også lidt pebret (255,-) Jeg kunne sagtens finde på at købe den igen, men lige nu tester jeg faktisk en anden og noget mere budgetvenlig pudder som jeg også er begejstret for.

Igen har jeg opbrugt Paula’s Choice 1% Retinol Treatment og endnu engang har jeg købt en ny. Retinol eller a-vitamin hjælper på blandt andet akne, rynker og hyperpigmentering og når jeg ser noget hjælper på rynker, så er jeg altså på. Jeg vil gerne forebygge hvad jeg kan, så derfor står der altid a-vitamin på min badeværelseshylde.

Jeg købte denne rejsestørrelse E.X.F.O. Cleanse fra ph formula og den er virkelig god. Jeg kunne sagtens finde på at købe den i stor størrelse, når jeg er nået til bund i mit lager af renseprodukter. Den siges også at kunne fjerne øjenmakeup, men det synes jeg nu ikke lige jeg kunne få til at fungere. Du kan dog lade den sidde på huden i 10-15 min og så får du en mild ansigtsmaske. Altså er det virkelig et multiprodukt og det gør jo bare renserutinen lidt mere simpel, hvis man ikke ønsker det vilde, når det kommer til ansigtspleje.

Det sidste virkelig lækre produkt er Ultramoor Mud Mask fra Omorovicza og den er rigtig god. Selvom det er en muddermaske, så kan du påføre den i det fineste lag på huden, og den føles lækker rensende og huden er så skøn efterfølgende. Desværre er prisen noget høj, men på plussiden, så er masken super drøj i brug.

Skriv et svar