Tomme favoritter og andet skrald #4 // K-beauty edition

Glædelig jul!
Hvis du mangler lidt at fordrive tiden med inden juleaften, så kommer her lige en special edition af mine mine tømte produkter, nemlig udelukkende produkter fra koreanske brands, altså K-beauty. 

Jeg har efterhånden prøvet et hav a sheet masks fra forskellige brands. En af mine favoritter er Innisfree. Da jeg var i Korea købte jeg virkelig mange herfra. De var åbenbart på tilbud, det var noget med at jeg købte 5 og fik 5 med “gratis”, og derudover fik jeg da også lige et par ekstra med oven i købet.
Uanset hvad så har jeg været super glad for disse, både denne og alle de andre jeg købte. Især den som hedder Bamboo. De giver masser af fugt og efterlader huden lækker og blød. Køber du dem i Danmark, så findes de til 29,-, men du kan også gå på Amazon og finde dem til omkring 180,- for 16 stk inkl. fragt. (jeg har ikke selv bestilt derfra, så ved ikke om produkterne kunne være falske).

Så kommer vi til et af de 10 steps i den koreanske hudplejerutine og dette er step nr.8: Emulsion. Jeg har brugt denne Peach Cotton Emulsion fra Skinfood om morgenen og for lige at ridse op hvad en emulsion er, så bliver den ofte brugt som et step til at tilføre ekstra fugt til huden, inden du påfører din creme.
Jeg mærkede ikke den store forskel på min hud, da jeg brugte denne, og jeg bruger i stedet en fugtspray for at give ekstra fugt inden min ansigtscreme.

Panda’s Dream So Cool Eye Stick købte jeg udelukkende pga cuteness faktoren. Den er da mega nuttet ik? Den er fra det kendte brand Tonymoly og kan derfor også købes i bl.a. Sephora. Hvor sød den end ser ud, så synes jeg dog ikke den gjorde det store for mine poser under øjnene en tidlig mandag morgen. Så det bliver et nej tak til genkøb herfra.

En ting som jeg til gengæld er rimelig vild med fra Tonymoly er deres watery mist; The Chok Chok Green Tea. Den dufter let af, ja måske er det grøn te, men bestemt sundhed og så er dens spray så let og blød og bare skøn at få på huden. Jeg har haft støvet den op på en spansk hjemmeside som ser ud til at fragte til Danmark, og så koster den kun 45,- i stedet for de normale 150,- og det er altså for 150ml. Sådan en har jeg heldigvis stadig på makeupbordet 🙂

Der er sørme endnu en emulsion som er absolut brugt op til sidste dråbe, og det er Cosrx Natural BHA Skin returning emulsion. Denne har jeg brugt om aftenen inden min natcreme. Hvis du ikke kender til BHA, så er det en kemisk peeling, som gør det godt mod uren hud. Derudover så hjælper den også godt mod hudorme og forstørrede porre, da den kan trænge igennem hudens fedtlag.
Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige BHA produkter, og denne er super nem at påføre huden, da det er en gel. Prisen er også god, kun 146,- for 100 ml.
Jeg tror dog jeg vil foretrække andre BHA produkter næste gang jeg løber tør, men det er måske bare min egen utrættelige jagt på at finde de perfekte produkter 😉

Det sidste produkt er endnu et Tonymoly – gik faktisk også lidt amok i Tonymoly butikkerne i Seoul, både fordi der var så mange og så var der jo bare fyldt med produkter jeg aldrig før havde set – heaven!
Dette er deres Magic Food Banana håndcreme. Når du ser der står Banana, så skal du tage det meget bogstaveligt. Den lugter ikke af andet. Men hvis du bare er vild med bananer og bløde hænder, så kan jeg klart anbefale denne. Den emballage du får den i er også banan formet. Min var vist en jeg fik med, så den er i en anden tube end banantuben 😀

Skriv et svar