Tomme favoritter og andet skrald #3

Så er det tid til endnu en lille anmeldelse af nogle af mine tømte produkter og de fleste af dem er faktisk nogle rigtitg lækre af slagsen. 

Det første produkt er den meget hypede creme The true cream – moisturizing bomb fra det koreanske mærke Belif. Det er en rigtig lækker creme, som har en super lækker blød konsistens og trænger hurtigt ind i huden, selvom den er super fugtgivende. Nogle gange kan cremer med masser af fugt godt blive lidt fede, men denne er virkelig lækker. 

Et andet koreansk produkt som jeg lige har brugt op er Snail Bee High Content Essence fra Benton. En essens er et produkt som du bruger efter din toner, men inden din serum og denne fugter, reparerer og mindsker synlige linjer. Denne er bestemt et genkøb for mig.

Gentle eye makeup remover fra Estée Lauder er simpelthen en kæmpe skuffelse. Den skummer op når jeg renser min makeup af, den er lidt hård ved øjnene og tilmed heller ikke super god til at fjerne min makeup. Så kort sagt bliver det et nej tak herfra.

Jeg fik Mádara SOS Hydra Mask i en beautybox fra Lookfantastic, og den er virkelig lækker. Indeholder blandt andet fugtbombe ingrediensen hyaluronsyre og giver derfor en masse fugt til huden og efterlader den dejlig blød. 

Et andet produkt jeg har talt godt om før er Omega Hydrating Oil fra Lancer. lidt pebret produkt, men igen giver masser af fugt og elasticitet til huden. 

Det sidste produkt jeg har fået brugt er en super lækker Cleansing Foam fra Rudolph care som jeg har kunne have med i min håndbagage når jeg er ude og rejse. Det er en lækker renseskum som ikke udtørrer huden og  så har produktet både svanemærket samt ecocert. 

Skriv et svar