Tomme favoritter og andet skrald #13

December måned føles altid så kort, først fordi der ikke er så mange arbejdsdage, i hvert fald ikke for mig, og dernæst fordi det er en super hyggelig måned. Jeg havde faktisk fødselsdag i sidste weekend, så der er virkelig gang i den.

Jeg har fået tømt lidt forskelligt på det sidste, men der er også et produkt som jeg simpelthen ikke gad at opbruge, og det er Too Cool For School – Egg Mousse Pack. Måske jeg bare ikke helt har forstået at bruge den, men den har i hvert fald ikke haft den store effekt på mig, og stod bare og kiggede på mig fra mit skab. Så nu røg den altså ud.
Derudover så har jeg faktisk fået opbrugt en bodylotion, og endda en stor én af slagsen. Jeg er ikke den store bodylotion forbruger, men Lait Corporel fra Biotherm, som vist må siges at være lidt en klassiker, fungerer faktisk super godt for mig. Jeg er vild med at der er en pumpe funktion, den trænger hurtigt ind og dufter ikke af så meget. Desuden er den også ofte på tilbud i Matas, så den er også rimelig økonomisk.
Til ansigtet har jeg opbrugt endnu en T-zone peeling fra Pudderdåserne. Den eksfolierer huden, modvirker hudorme og uren hud og mindsker porerne i huden. Det gør den godt, den er drøj i brug og så koster den ikke så meget. Jeg er fan!
Et anden peeling produkt jeg har opbrugt er Peeling mask fra Ecooking, og jeg har allerede købt en ny full size. Den giver virkelig glød til ansigtet hvis du bruger den regelmæssigt samt reducerer fine linjer og rynker. Bemærk at du skal starte stille ud med kun 4-6 min og du kan stille og roligt trappe op til 10-12 min over tid.
Det sidste produkt, som jeg giver mine varmeste anbefalinger er Xlash eyelash serum som virkelig har givet længde til mine vipper. Jeg har tidligere brug M2, men den sved lidt i mine øjne, og jeg blev utryg ved at bruge den. Det sker slet ikke med Xlash plus prisen er noget mere budget venlig. Jeg har købt den store på 6 ml og jeg mener den holdt ca. 6 mdr.

Skriv et svar