Tomme favoritter og andet skrald #12

Når man som jeg samler sammen til bunke, når det kommer til tomme produkter, så finder man ud af hvor meget grej der faktisk bliver konsumeret. Senest er det blevet til både lidt hudpleje, hårprodukter, et enkelt makeup produkt samt lidt til kroppen. Altså lidt af hvert.

Hårprodukter

Jeg har været rigtig glad for Salt Water Spray fra Trine’s Wardrobe (som i øvrigt er i kommet i ny emballage). Den er god til at give 2. eller 3. dags håret lidt fylde og afslappet look uden at fedte. Jeg er dog begyndt at behandle mit hår efter Curly Girl principperne, så det er slut med denne. Dog får den min varmeste anbefaling.
Et andet hårprodukt jeg har fået brugt op er L’Oréal Paris Hair Botanicals Coriander Strength Potion og selvom jeg brugte hver en dråbe, så føler jeg faktisk ikke den gjorde noget mærkbart ved mit hår. Jeg tænker dog at den måske har gjort et eller andet som jeg ikke har kunne føle, og derfor brugte jeg resten af bøtten. Dog slet ikke er produkt jeg ville købe igen.

Ansigtspleje

Så kommer vi til to virkelig lækre produkter til ansigtet. Det ene er Super 3 Booster fra Beauté Pacifique som er en natcreme med vitamin A. Kæmpe yndlings ingrediens når det kommer til udglattende ingrediens i hudplejen. Jeg synes virkelig den er god, og så er det også danskproduceret brand, hvilket jeg synes er fedt. MEN den lugter…eller min kæreste siger den lugter. Hver gang jeg tog den på og hoppede i seng kom der stensikkert sætningen: “Ad, du har lugtecremen på”. Vi skulle så lige igennem 120 ml inden tuben var tom. Tror mig, han var så glad. Så tjek lige om du (og evt din kæreste) kan leve med duften inden du køber den helt store bøtte.
En anden favorit ingrediens er Hyaluron (den til fugt) og jeg hat smurt mig igennem to Pestle & Morter Pure Hyaluronic Serum. Jeg synes den er virkelig god, men den er ikke er super drøj.

Lidt til kroppen

Jeg holder mig i skyggen hele året rundt og smører også gerne faktor 50 på krop og ansigt. Dog synes jeg det er pænt med lidt kulør, så engang imellem når tålmodigheden er på sit højeste (eller jeg skal flashe ben til en fest), så smører jeg mig ind i en god gang selvbruner. Phenomenal fra Vita Liberata er super nem at bruge og giver en fin farve. Husk at købe en handske med til at påføre selvbruneren med.
Jeg er desuden kommet frem til den konklusion at jeg skal have spurgt SAS Radisson hvem der laver deres Body Wash for den dufter helt fantastisk. Den var så god at jeg ribbede toilethylden fra dem der var der. Jeg kan ikke google mig frem til et svar, MEN i næste uge skal jeg bo på Radisson i Istanbul, så skal klart se om den kan købes på hotellet.

Derudover har jeg opbrugt en virkelig god øjenbrynspen. Min bryn er permanent tatoveret, men nu er det snart tid til en genopfyldning og indtil jeg lige får taget mig sammen og bestilt en tid hos yndlings Nikka, så får brynene lige en lille bitte optegning med BBB London Ultra Slim Brow Definer.

Skriv et svar