Tomme favoritter og andet skrald #11

favoritter
favoritter

Så er det tid til at anmelde endnu en omgang tømte produkter eller produkter som jeg har smidt ud fordi de ikke var værd at bruge til ende.

Den dårlige…

I dag starter jeg i den “dårlige” ende med et produkt som jeg kun har brugt et par gange inde det endte i skraldebunken.
Det er Urban Go nuts with coconuts tørshampoo. Den gjorde absolut intet for mit hår. Synes faktisk mit hår fedtede mere end før jeg puttede den i, og det er jo ikke ligesom meningen med en tørshampoo. Så ud med den!

Den knap så gode…

Derudover så fik jeg brugt min Exfoliating Foot Mask. Den fungerer ligesom baby foot masken, som var meget populær for nogle år siden (ikke en jeg selv har prøvet). Du stikker fødderne i hver sin lille pose og så sidder du der i 20 min inden du tager den af. Herefter går der 7-10 dage inden huden på fødderne begynder at skalle. Og det gør de virkelig. Hold da op. Uden at gå i detaljer, så skete der virkelog noget. Dog så er jeg ikke overbevist om hvad det gjorde godt for. Det var jo ikke min hårde hud der skallede af, men bare det øverste lag hud. Så varede skalleriet jo også i flere dage, og det er altså noget gris. Så ikke mere af den slags masker til mig.

De gode…

Jeg har været alt for længe om at bruge Treatment 1 fra Purely Professional, men den er virkelig drøj i brug og så skal den ikke skylles ud. Jeg bruger en lille klat primært i hårspidserne. Det er ikke fordi jeg føler at den er revolutionerende for mit hår, men i en travl hverdag, hvor jeg ikke lige får brugt hårkur hver uge, så er denne et rigtig fint alternativ til lidt ekstra hårpleje.

Jeg har før skrevet om Environ Revival Masque og dens evne til at eksfoliere huden og give en mere jævn overflade er virkelig god. Den bliver jo også kaldt “facelidt in a jar”. Jeg synes dog prisen er lidt pebret, men måske en dag jeg køber den igen…

I en Beautybox fra Beautyspace fik jeg en luksus prøve på en parfume fra mærket Æther som hedder Ætheroxyde. Så lækker og unik duft. Hvis du ser den i Magasin eller hvor den ellers forhandles, så gør dig selv den tjeneste at prøv den!

Genkøbene…

Jeg fik tømt min yndlings solcreme fra Coola. Jeg har skrevet om den før i dette indlæg. Vi har også en med på sommerferie (som faktisk er lige nu 😉 ) og Jes synes, inden han havde prøvet den, at det var voldsomt dyrt, men efter han testede den i Vancouver den anden dag, så er han overbevist. Det er med at holde øje med tilbud på Coola, så vi kan få fyldt lageret derhjemme.

Min yndlings solpudder Soleil Bronzer med flere år på bagen fra Too Faced er nu helt og aldeles tom. Jeg er helt vild med den og selvom jeg også er temmelig stor fan af min nye Physicians Formula bronzer, så tror jeg altså Too Faced vinder. Den er drøj i brug, den ligger så fint på huden og er nem at bygge op, Man skal dog ikke være parfume- (eller chokolade) forskrækket, da den dufter af heftigt af chokolade.

Jeg har allerede købt pakke nummer to af Corsx Acne Pimple Master Patch. Det er en lille pakke med 24 små bumseplastre i 3 forskellige størrelser. De virker godt på sådan en rigtig ond bums. Bare på med et plaster og så pil det af en gang, når du ikke vil have det siddende mere. Lad det gerne sidde over natten, hvis det er muligt.
Bumsen er ikke helt væk, men jeg kan ofte mærke at jeg har fanget den i opløbet, og den ligesom er på retræte 😀

Den udgåede…

Seriøst øv at denne lækre bodyskrub fra & Other Stories er udgået. Jeg fik den i gave af min søster år tilbage, men fik ikke taget hul på den det første stykke tid, og efter at have brugt den i laang tid, den er nemlig drøj, ja så er den udgået. Øv altså! Tænker jeg må ned og tjekke konsistensen på deres nuværende bodyscrubs, måske de er ligesp gode.

Skriv et svar