Tomme favoritter og andet skrald #10 + en spøjs ansigtsmaske!

Så har jeg igen fået tømt en del produkter og der er både gode, knap så gode, genkøb og en meget spøjs anisgtsmaske med denne gang.

De knap så gode…

Jeg fik Lancôme Bocage showergel i gave og har haft den i min træningstaske. Det er egentlig en meget lækker shower gel, men lugten er bare ikke mig. Den lugter meget ligesom mange af Clarins produkter, hvilket er meget mormor agtigt. Så nej den køber jeg ikke igen.

Et andet produkt som jeg faktisk har købt refill på, men som jeg ikke vil købe for tredje gang er endnu et Lancôme produkt, nemlig deres Miracle Cushion Compact foundation i farven 420 Beige. Jeg er som udgangspunkt begejstret for produktet, hvilket også var derfor jeg købte den igen. Den har en let til medium dækkeevne og ligger sig fint på huden uden at kage. Dog er den ikke specielt drøj i brug, og det er svært at få det sidste produkt ud. Jeg endte med at tage “puden” ud og duppe den på ansigtet. Ikke specielt brugervenligt eller hygiejnisk. Så pris og kvalitet hænger ikke sammen for mig.

De gode…

Jeg har igennem mange år prøvet rigtig mange af Murads produkter, primært fra deres Age Reform og Blemish Control serier. Det sidste lange stykke tid har jeg brugt Murad Refreshing Cleanser fra Age Reform serien. Jeg var så heldig at finde den i et outlet til 50,- Kunne ikke lade den stå til den pris.
Den er noget mildere end deres Clarifying Cleanser, som godt kan være lidt hård ved min hud, hvis jeg bruger den hver dag.
Refreshing Cleanseren har jeg brugt hver aften og udover at den renser min hud, så efterlader den huden blød og skulle styrke hudens bindevæv og modvirke slap hud, rynker og fine linjer. Det synes jeg er svært at sige om produkter gør, så i stedet krydser jeg fingre for at producenten taler sandt 😉

Et andet produkt som jeg helt sikkert skal have købt igen, er Australian Bodycare Spot Stick. Den kan bruges til at smøre på urenheder og hjælpe med at de ikke udvikler sig til irriterende bumser. Jeg synes faktisk at den virker. Det er ikke fordi en bums forsvinder fuldstændig hen over natten, men den er med til at stoppe udviklingen. Det kan vi li´!

Gengangere…

Min favorit hårkur er Olaplex Hair Perfector No.3. Den skal sidde i håret i 10 min, men jeg lader den faktisk oftest sidde natten over. Den giver lækkert blødt hår og så tror jeg faktisk også den er godkendt til Curly Girl metoden, hvilket jeg flirter lidt med tanken om at prøve.

Jeg får lavet mine øjenbryn med permanent makeup hos Art by Nikka cirka en gang om året. Mine øjenbrynshår er dog stadig lyse og derfor farver jeg dem stadig. Det er dog 100 gange nemmere nu, da jeg allerede har formen defineret. Jeg gør det cirka en gang i måneden, og bruger altid Refectocil i farven brun. Husk at købe en Oxidant creme eller væske til at blande i farven, hvis du vil farve dine egne bryn eller vipper.

Den lidt mærkelige…

Det sidste produkt jeg har tømt er egentlig bare en ansigtsmaske, men en meget spøjs en af slagsen.
Jeg faldt for Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Shooting Mask, da jeg var i Korea, både fordi den var noget billigere end i Europa, men klart også pga. emballagen. Så den i Sephora den anden dag til 75,- og det er altså kun for en enkelt maske. Det synes jeg ikke den er værd, men den er nu meget sjov.
I plastikbeholderen er der to breve, et med pulver og et med væske. De skal begge hældes i bægeret og så skal du ellers bare ryste indtil produkterne er blandet godt sammen. Derefter tager du den lille spartel og smøre produktet på huden. Super besværligt i øvrigt!
Så sidder du ellers med masken på i 15-20 min og den bliver, som navnet antyder, til gummi.
Hvis du tv-serien Ally Mcbeal, så er der en scene hvor hun forstiller sig en mand med dressing i hele hovedet…. Det var sådan jeg følte mig. Bedøm selv herunder 😉

Husk du kan følge med på Instagram – ByBalslev og Facebook – Lise Balsev 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..