To-Do // May

Hold hold hold hvor går tiden stærkt – det er lige før jeg ikke kan følge med. Hverdagene er proppede og weekenderne er også godt fyldt op #livetsomhusejer #livetsomhaveejer #livetgenerelt 😉

Der er nok at se til og Maj måned er ikke anderledes. Der er en her i huset som fylder 30 – og nej det er ikke mig. Så han skal selvfølgelig fejres og jeg elsker virkelig at fejre fødselsdage. Så der bliver forberedt verdens bedste gavem, og så skal der selvfølgelig bages en masse kager til alle gæsterne 🙂

Årets allerførste gammeldaws isvaffel er allerede blevet spist hos Det lille ishus ved Vejle Fjord og udover flere lækre is så kommer Maj til at indeholde….

♦ Ok, så terrassen og indkørslen blev spulet lækker og flot, men krukkerne står stadig tomme. Så der skal plantes krukker og det bliver forhåbentlig super fint, så vi kan nyde den dejlige sommer som jeg er sikker på vi får i år.

♦ Fødselsdagen – den bliver holdt i haven, så der skal arrangeres telt, grill, drikkevarer, bages, pyntes op og så skal der bare hygegs max med pagne og godt selskab. Derudover så holdes der også en fødselsdags brunch for familien, så den skal selvfølgelig også lige på plads – jeg elsker det 🙂 Gaven er næsten på plads, så håber jeg bare at manden bliver glad!

♦ Træning, træning, træning – ja der er kommet styr på træningen igen, så den får ikke for lidt gas. Fodbold, MTB og crossfit og så kører det bare. Målet er at fortsætte de gode vaner og så står der forhåbentlig et par PRs på programmet inden Maj er ovre.

♦ Paris skal jeg lige et smut til med arbejde – det er i slutningen af Maj, så vejret er forhåbentlig godt, så vi kan gå en aftentur omkring Louvre nå arbejdsdagene er omme.

Håber I får en skøn Maj måned med solskin, hygge og en masse kærlighed <3

 

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..