To-Do // Marts

Selvom vi er halvvejs igennem Marts, så er det ikke for sent at dele min to-do liste for måneden.
Jeg har haft super travlt med at rejse, og en af mine to-do punkter kan jeg allerede sætte flueben ved…

♦Sige G’day mate til en Koala

Tjek til denne – og beviset er lige her

koala

♦ Starte på projekt tapetaftagning

En opgave jeg overhovedet ikke gider, men der er tre værelser hvor der skal fjernes tapet i vores hus og jeg ved jo at når det er gjort, så er det en dejlig opgave at sætte flueben ved.

♦ Nyde 7 dages påskeferie

Hvor jeg forhåbentlig får tid til at tage i sommerhus x2 og besøge både både min mor og stedfar + svigerforældrene, spist hjemmelavet sushi med gymnasieveninderne, besøgt verdens bedste træner Line Wittrup og slappet max af!

♦ Nyde mine nypudsede vinduer

Jeg har valgte at outsource en af de huslige pligter til en vinduespudser og hvor bliver det bare dejligt. Jeg får et chok hver gang solen skinner og jeg opdager hvor beskidte mine vinduer er, men man må jo ikke pudse dem i solskin, og så glemmer jeg det indtil næste gang solen skinner. Får jo aldrig pudset de vinduer selv. Så nu kommer der en vinduespudser hver anden måned og det glæder jeg mig til 🙂

♦ Komme afsted til årets første fodboldtræning

Jeg har simpelthen haft så travlt at der ikke har været tid til udendørs fodboldtræning, men det skal der laves om på nu. Så jeg må ha’ fundet støvlerne frem og ud på plænen. Yay! Jeg har jo fået løbet mine ugentlige ture som var på Februars to-do liste, så helt ude af form er jeg forhåbentlig ikke 😉

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..