To-Do // July

Så er der da godt nok lige komemt gang i den danske sommer – regn, sol, blæst, mere regn og så en smule sol – same procedure as last year! Selvom vejret er så ustadig, så er Juli måned nu bare dejlig. Der er hyggestemning og sommer vibes på trods af paraplyvejr 😉

♦ Nordic Race
Ja det er så allerede på lørdag at den står på Nordic Race Hasle Bakker – det bliver awesome….ly hårdt! Men jeg er klar 🙂

♦ Starte på løbetræning
Ja sådan for alvor, da der jo lige er endnu et Nordic Race i september – men bare lige 10 km… i kuperet landskab. Den kan jeg altså ikke tage på rutinen 😉

♦ Chillax
Sommerferie for mig er først i august måned, men derfor skal Juli måned gå med at nyde det danske sommervejr (som jo skulle blive fantastisk – siger de) altså i weekenderne og på mine løbeture. Så skal jeg også bare hygge med veninder, familie og min kæreste – det bliver skønt!

♦ Få de værelser gjort færdige
Hvilket inkluderer Svigerfar der skal  hjælpe med at bygge et helt fantastisk skrivebord. Så skal mine nye fine reoler fra Inroom også sættes op og rummene skal indrettes. Føj det bliver hyggeligt!

♦ Spise is
Jeg elsker is og skal spise vildt mange hele juli måned – primært Sun Lolly Pineapple, Solero exotic og nok også lidt B&Js. Skal da bestemt have testet den nye Cookie Dough S’wich Up.

♦ Wakeboarding
Det er to år siden jeg sidst var ude og stå på wakeboard, men nu er det ved at være tid til at støve boardet af. Vi holder nemlig sæsonafslutning med fodbold og der står kabelpark på programmet. Krydser fingre for vindstille og solskin.

Håber dog Juli bliver bedre end vejret her til morgen, da jeg cyklede på arbejde (Snap: Lise-P) 😀

July

Skriv et svar