Tirsdagstip // Rituals og Netto mærker

RitualsI søndags delte jeg min begejstring for Rituals lækre Foaming Shower Gel Sensation, og for at det ikke skal være løgn, så kan du indtil 31 December få fingrene i Rituals produkter til billigere penge, hvis du samler mærker i Netto.
Normalt er jeg ellers ikke en der siger ja til mærker i alverdens fødevarebutikker, men da jeg så at de havde Rituals produkter, så tror jeg da nok lige at der lyder et stort “JA TAK” når den flinke ekspedient i Netto spørger om jeg skal have mærker med hjem.

Du skal fylde et hæfte med 25 mærker, og så kan du bl.a. købe en gaveæske med en Foaming Shower Gel (200 ml), bodycreme (100 ml) og bodyscrub (125g).
Derudover så betaler du 100,-

Der er to duftvarianter at vælge imellem; RIce Milk & Cherry Blossom og Organic Mandarin & Yuzu, og jeg har hentet begge sæt med hjem 😉

Jeg havde nogle veninder på besøg i weekenden, og de var alle helt vilde med duften af Rice Milk & Cherry Blossom, og da de hørte at det var købt med Nettomærker, så fik jeg da vist lige et par ekstra med på Nettomærkemanien 😉

Udover gavesættet kan du også købe håndklæder, håndplejesæt, duftpinde og -lys samt nogle tasker.

Skriv et svar