Tirsdags trænings helvede


 Puh ha sådan en dag havde jeg i går. Altså jeg kastede ikke op, jeg besvimede ikke og jeg døde heller ikke, men jeg synes det var en hård dag, og på trods af det gav jeg ikke op. Så er faktisk lidt stolt af mig selv, fordi tanken strejfede mig et par gange. 
Tirsdag er i forvejen en rimelig pakket træningsdag, da jeg både har spinning og cirkeltræning. Der imellem er der lige en time, som jeg fordriver med at træne arme og mave. 
Mit energiniveau i går var ikke så højt, og jeg overvejede at sige til min cirkeltrænings instruktør, at jeg i stedet for de normale 50 gentagelser på hver station, så ville jeg nøjes med 30… Men det gjorde jeg ikke. Jeg tog de 50 gentagelser i begge runder, og det var møg hårdt.
Til de der ikke ved hvad cirkeltræning er, så foregår det på den måde, at der (hos os) er 6 stationer med en øvelse hvert sted. Mave, Armstræk, Squat med vægtstang, Lunges, kettlebell swing og plank row. Når den sidste mand er igennem er der 5 min. pause, og så starter vi forfra. 
Det er super fedt!
Da jeg kom hjem kl.19.45, så tog jeg mig lige noget mad, og slappede en smule af inden jeg skulle ud af døren igen. Vi startede indendørs fodbold op i går fra 21-22, og puh ha, det var ikke lige frem fordi jeg jublede, da jeg klatrede op på min cykel. Jeg følte klokken var 23, og begav mig ned til hallen.
Da vi kom i gang med at spille, var det dog super fedt,selvom min krop var noget tappet for energi.
Det ser dog ud til at vores fodbold bliver flyttet til en anden dag, og det er jeg meget glad for, da programmet i går, nok var en anelse for hårdt. 
Min krop har det egentlig ok i dag, men kan godt mærke, at mine muskler er lidt spændte.
I dag tror jeg bare træningen skal stå på en god gåtur, og måske en lille tur ned og træne ben og mave.


2 Replies to “Tirsdags trænings helvede”

 1. Hold da op, det lyder da helt vildt intensivt – træner du hver dag??

  1. Hej Frida,
   Det var nok også lige lidt for meget for min stakkels krop, den var i hvert fald udmattet 2 dage efter 😉
   Jeg prøver så vidt muligt at træne hver dag, da mit humør er meget bedre, hvis jeg træner. Dog varierer jeg træningen, så intensiteten er forskellig.
   Hvis min krop skal restituere, så kan det være jeg bare snupper en powerwalk.
   Der er dog dage hvor jeg ikke kommer ned og træne, som dagen efter denne tirsdag. Det var min krop slet ikke klar til 🙂

   Mvh Lise

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..