TIlbage i Danmark // Tilbage på sporet

Fod søndag morgen – stadig lidt jetlagged og derfor meget tidligt oppe på en søndag…
Det skal da ikke være nogen hemmelighed at de sidste 11 dage på farten ikke ligefrem har stået i sundhedens tegn. I hvert fald ikke i så høj grad som den plejer.
Så nu hvor jeg er tilbage på dansk grund, så skal jeg også tilbage på sporet. Der kan for mig hurtigt gå lidt flødebolle i den, hvis jeg ikke hanker op i mig selv, så det må jeg hellere får gjort 😉
Derfor startede jeg ud med at løbe en tur lørdag eftermiddag. Generelt skal der til at lidt mere løb på programmet, da jeg har nogle mål der skal nås senere på sommeren, og kondien skal derfor være i orden, men mere om det senere.
Jeg løb en lille tur på 4 kilometer og havde de stakkels halvmarathonløbere til Lillebælt i mine tanker, for sikke da en varme, puh ha!

Ellers er det bare vigtigt for mig at starte dagen ud med et godt morgenmåltid og så plejer det at køre derudaf med de gode vaner resten af dagen.

Min morgenmad består 98% af dagene af det samme; 2 blødkogte æg, 20 g peanutbutter, 100 g skyr, ingefærshot, vand og mine kosttilskud.

morgenmad

I dag skal jeg en tur i træningscenteret, og jeg har jo rent faktisk ikke trænet sådan styrketræning “for alvor” siden sidste mandag, så det skal nok blive sjovt 😉

Ellers står søndagen på havearbejde, åh hvilken fryd og glæde – eller det vil sige, jeg synes faktisk det der havearbejde er lidt hårdt. Især fordi vores have skal fikses, den er ligesom et projekt og der mangler en del. Så i dag skal jeg grave lidt stauder op og flytte rundt. Jeg glæder mig dog bare over at vejret er skønt!

Skriv et svar