The Ordinary Foundation // Anmeldelse af budget foundation

Jeg har tidligere skrevet om både Niacinamide 10%+Zinc 1% og Natural Moisturizing Factors +HA fra The Ordinary og også været begejstret for deres Salicylsyre. The ordinary laver budget venlige produkter som er penge værd. ‘Da de kom ud med to forskellige foundations for et års tid siden købte jeg begge i håb om at de igen leverede en budgetvenlig vare.

Jeg har testet både Serum foundation – let dækning – og Coverage Foundation – høj dækning – og jeg finder ikke den store forskel på de to. Jeg har prøvet begge foundations både med og uden primer og har påført den med både fingrene og en beautyblender, og resultatet er det samme: Foundtionen skøjter rundt på huden og jeg kan slet ikke blende den ind. Det lægger som et glat lag oven på huden og den fungerer på ingen måde for mig. De lægger dig i alle fine linjer og jeg har faktisk prøvet dem af flere omgang, fordi jeg simpelthen ikke har kunnet tro på at de var så dårlige. Dog er resultatet det samme hver gang og nu ryger de altså ud.

Jeg holder dog stadig ved The Ordinarys hudplejeprodukter som virkelig er værdi for pengene. I denne måned var deres Salicylsyre også med i min Beautybox, så den får jeg endnu engang mulighed for at kigge nærmere på.

Skriv et svar