Lookfantastic Beauty Box // The Elle Edition

The Elle Edition er navnet på marts måneds beauty box. Der er fokus på girl power og derfor er alle produkterne i boksen også brands der er stiftet af kvinder. Go girls!

Hvis vi starter fra toppen rent kropsmæssigt, så er der en hårmaske fra Redken der hedder Heatcure. Det er ikke bare hvilken som helst hårmaske, da der er et varmelegeme som skal aktiveres inden masken skal i håret. Jeg har læst mange gode ting om den allerede, så glæder mig til at prøve den. Jeg fandt Redken Heatcure hos Cocopanda til 139,- for 4 stk og så sparer man altså 50%.

Fra Skin Chemists er der en 24 hour aqua repair ansigtsserum. Den er proppet med vitaminer og antioxidanter og koster 332,- på Skin Chemists hjemmeside.

Starskin har smidt en øjenmaske i boksen. Den skulle eftersigende reducerer mørke rander og fine linjer, så den er jeg klar på, muligvis en mandag morgen hvor jeg alligevel har lyst til at blive liggende 30 min længere i sengen 😉

Foråret er så småt begyndt at kigge frem og så kan man også få lidt farve på kroppen. Til det er der fra St.Tropez en instant gloss som kan bruges til at booste ens kulør (hvis man har en). Jeg tror lige jeg venter et par måneder med at hive den frem fra skabet…

Fra Caudalie er der en let ansigtscreme som skulle være god til tør hud, så den passer meget godt som en overgangscreme her i foråret.

I boksen er der et makeup produkt og det er allerede en del af min daglige makeup rutine. Det er en mineral concealer fra Pür. Jeg påfører den med en pensel og bruger den under øjnene hvor den er god til at skjule trætheden og de mørke rander.

I alt er der for ca.600,- og månedsabonnementsprisen er 126,- ved 12 måneders abonnement. Du kan købe din egen boks hos lookfantastic.dk

Psst… Du får også det nyeste Elle UK med samt en fin lille folder med interview, tricks og tips.

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..