Sundere sødt // Opskrifter

Jeg elsker at bage og bager både med sukker, mel og smør, men engang imellem så synes jeg det er sjovt at bage sundere søde sager uden mel og raffineret sukker. Jeg finder inspirationen til disse opskrifter forskellige steder.

Et af dem er hos Helenes Sunde Køkken. Hun har både en Facebook side hvor man kan søge på mange opskrifter, men har også for nyligt lavet en app som er nem bruge og navigere samt søge efter opskrifter.

Morten Svane’s hjemmeside Proteinopskrifter er også fyldt med opskrifter hvor der er skåret ned for kulhydrater og op for protein. Morten bruger proteinpulver i mange af sine opskrifter, men der er også opskrifter uden.

Han har desuden skrevet to bøger, den ene er #Proteinopskrifter og den anden er En Sundere Jul som jo passer sig meget godt til årstiden. Den fås også som e-bog.

Jeg har også brugt bogen Sundt Sødt af Pia Krøyer rigtig meget. I denne er der ikke så mange specialvarer, men mere rene råvarer som man kan finde i køkkenet eller den lokale Netto 😉 Der er rigtig mange variationer af dadelkugler og diverse bars, men også opskrifter på is og saft i bogen.

Ellers så er der en del bloggere som laver mange lækre opskrifter bl.a. Maya Droem og Stinna.

God appetit og glædelig første december 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..