Sundere Banan-chokoladekage // Uden mel og sukker

Lavede denne piv lækre banankage ud til mit arbejde i denne uge, og det virkede til at de godt kunne lide den, selvom den jo er uden sukker og mel. Den er nem at lave og så bliver den lækker og luftig.
Inspirationen til kagen kommer fra lowcarblivsstil.dk, hvor du kan finde mange lækre opskrifter som jo så er uden alt for mange kulhydrater.
Jeg ændrede lidt i opskriften, så den blev lidt mere chokoladekageagtig, vhilket jeg elsker.

Ingredienser
6 æg
80 g. sukrin gold
30 g. olie
75 g. fedtreduceret kokosmel (ikke kokosmel i flager)
2 tsk. bagepulver
1 tsk. Vaniljepulver
1 spsk. fiberhusk
3 spsk. raw kakao
3 moste bananer
40 g hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde
Æg og sukrin piskes let luftigt.
De resterende ingredienser piskes i (undtagen chokoladen) og dejen røres godt igennem sammen med den hakkede chokolade.
Massen hældes i en form, og bager ca. 40-45 minutter ved 200 grader.
Pynt med chokoladeglasur, som laves af 60g. mørk chokolade og 1-2 spsk. kokosolie, som smeltes i et vandbad.
Pynt med frysetørrede hindbær eller hvad du nu ellers lige har lyst til.

Skriv et svar