Så kom dagen…. // sukkerfri hverdag

sukkerfri

…jep, dagen som jeg havde sat som kickstart til at komme tilbage på den sunde kurs igen. Så ikke flere sukker sager på hverdage fra nu af!

Det betød at jeg sagde pænt nej tak til kage på arbejde og jeg måtte også lige arbejde med rygraden da der stod noget slik fremme herhjemme, men jeg klarede den, og det gik jo egentlig meget godt.

Sukker sager er Is, Kager, Slik. Et enkelt stykke mørk eller sukkerfri chokolade er ok, sukkerfri sodavand er også ok. I weekenden vil jeg prøve at begænse mig til enten fredag eller lørdagssnoller.

Når man starter med at indføre en sund vane ind i hverdagen, så synes jeg tit det spreder sig som en bølgeeffekt til andre sunde vaner. Sunde madvaner giver øget energi og derfor er der mere overskud til træning. Så ser man resultaterne af indsatsen og det giver blod på tanden til at give den en ekstra skalle og måske indføre andre sunde vaner så som fokusere mere på at få sin søvn eller drikke mere vand. Jeg glæder mig til kunne mærke at få mere energi i hverdagen og kunne løbe længere ture ude i naturen, at nyde en lækker is og ikke proppe mig med søde sager hver dag. Søde sager skal være til når man skal forkæles lidt ekstra, og ikke bare en del af hverdagen. Det vil jeg prøve at huske på, når jeg craver bland selv slik på en tirsdag 😉

Er der nogen som er med på at være ekstra sunde i Marts?

Skriv et svar