#sukkerfri januar // hvordan gik det så?

(null)

Ja så er Januar da vist også ved at være et overstået kapitel, og hvis du lige skal følge op på baggrunden for mit sukkerstop samt midtvejsstatus, så kan det findes her og her.

Hvordan er det så gået?
Rigtig godt, det var ikke specielt svært at holde fingrene fra sukker, selvom jeg dog godt kunne ha’ spist en donut fra morgenbuffeten da jeg var i USA eller nogle M&Ms som der er ad libitum på kontoret derovre. Jeg holdt mig væk og fik også læst en masse ingredienslister for ikke at falde i et sukkerhul.
Og ja jeg lærte at der er mange helt “normale” varer der indeholder sukker, så det vil jeg da klart være opmærksom på i fremtiden, da der ofte er sunde alternativer at finde uden andre mystiske tilsætningsstoffer.

Min hud opførte sig rigtig eksemplarisk i januar måned, om det er sukkerstoppets skyld eller et rent hormonelt tilfælde det skal der nok lidt længere tids “personlig forskning” til for at finde ud af. Men faktum er at min hud lige fik et udbrud i starten af Februar, og jeg kan da ikke lade være med at tænke på om det er sukkerets skyld eller et tilfælde.
Nu var det ikke fordi jeg gik amok i sukker så snart januar vat slut, men lidt er det røget ned her i den første uge i Februar.

Fremadrettet er planen at holde mig fra sukker i hverdagene så vidt muligt, da min krop simpelthen fungerer bedst uden 🙂
Jeg tror bestemt ikke det bliver noget problem, ligesom det også har været super nemt at siger “Nej tak, jeg har sukkerfri januar” når der blev serveret kage og andet på arbejde og til andre sammenkomster. Folk har respekteret mit valg, og det har været fedt 🙂

#sukkerfrihverdag2015 sæt i gang 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..