St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse // Test

Hej folkens, måske kan I huske, at jeg ikke var super begejstret for min St.Tropez selvbruner som jeg skrev om i dette indlæg.
Jeg fik derfor tilbudt at teste St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse som er lavet på en anden formel, og det sagde jeg ja tak til.

Jeg bruger ikke så ofte selvbruner, når jeg finder den frem er det ofte i forbindelse med at jeg skal til et eller andet der inkluderer mig i en kjole med bare ben. Hvilket blandt andet gælder for julen pga. julefrokosterne og min egen fødselsdag.Der er tre ting som er vigtige for mig når det kommer til en selvbruner:

  1. Farve
  2. Lugt
  3. Brugervenlighed

Farven på St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse er rigtig fin og naturlig, den er ikke for mørk, hvilket jeg har oplevet med andre selvbrunere – selvom jeg har en gylden undertone i min hud, så er jeg jo stadig en rødhåret skandinav, så det skal ikke være for voldsomt. I kan jo selv bedømme på billedet, hvor der er selvbruner på venstre ben og intet på det højre.

Når du dufter til produktet inden det er påført, så har det en let citrus duft, hvilket er rigtig fint. Når du påfører den, så kan man godt dufte den der karakteristiske selvbruner duft, men jeg synes ikke det var så slemt og slet ikke i forhold til deres bronzing lotion.  Jeg brugte selvbruneren i søndags og mandag spurgte jeg min kæreste om han kunne se forskel på mine ben, da jeg havde brugt selvbruner.
Hvortil han svarede, at han da nok synes, at det lugtede lidt sjovt søndag, men troede bare det var en af mine mange cremer 😀
Jeg kan slet ikke dufte det på min hud i dag, tirsdag, så jeg er ikke skræmt væk af duften denne gang.

Til at påføre selvbruneren med brugte jeg en handske fra Vita Liberata. Selvbruneren kommer, som navnet så fint fortæller, ud som en mousse og er super nem at påføre. Jeg har før prøvet andre selvbruner mousser og denne er klart den bedste.
Den glider nemt på huden, der er ingen skjolder og jeg var ikke engang vildt grundig. Det eneste sted der var lidt at se, var rundt ved min navle hvor jeg ikke lige havde fået noget ind ved navlen, så nu går jeg rundt med en hvid navle og et hvidt højre ben 😀
Der hvor jeg ofte har haft skjolder er mellem fingre og på albuer og der var intet at se. Den har heller ikke smittet af på mit lagen, selvom jeg smurte den på et par timer inden jeg gik i seng.

Så alt i alt er jeg godt tilfreds og regner med lige at give et ekstra lag på torsdag, inden jeg skal til årets første julefrokost fredag. Højre ben får lige to gange 😉
Prisen på danske webshops er dog lidt pebret, men har fundet den på Beautybay til 183,- for 200 ml

Skriv et svar