Søvn og indretning af soveværelset

  
I dag var jeg til Upcomers marked med lidt juletema. Der var dog også andre ting end julepynt og jeg købte mig to af disse fine hylder med hjem. De er fra Mind Design og jeg vil bruge dem som natborde. Så slipper jeg for irriterende bordben der skal støvsuges udenom.

Men hvad kan man ellers gøre for at indrette soveværelset lidt mere søvn-venligt? Det fandt jeg en artikel om i Boligmagasinet. Ud over de fine råd i artiklen, så vil jeg tilføje: “Køb et mørklægningsgardin”. Det hjælper mig i de lyse sommermåneder at solen stråler ikke trænger så nemt ind og gør mig lysvågen.

De fine hylder kan i øvrigt købes lige her til 549,-

One Reply to “Søvn og indretning af soveværelset”

  1. […] hjemme på matriklen smuttede vi til Upcomers julemarked i Vejle. Udover de fine natborde fra Mind Design fik jeg også købt et smukt print af Bettina Lehhmann. Jeg er vild med det og glæder mig til at […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..