Søndagstræning // Tiny Tri

I går var jeg til et tiny tri event i min lokale idrætsforening. Det var super fedt, og gik i al sin enkelhed ud på at vi kørte en times spinning, løb 3 eller 5,5 km og derefter svømmede 800 meter.
Så lidt omvendt rækkefølge end hvad man normalt gør i en triathlon, og i noget mindre målestok.

Vi startede kl.7.30 søndag morgen, og det var lidt tidligere end jeg normalt står op på en søndag, selv for mig der er udpræget A-menneske.
Spinningtimen var med en instruktør jeg aldrig har kørt ved før, og det var pænt hårdt. Hun kørte mange spurter, så benene var godt møre, da mig og mine to følgesvende hoppede i løbetøjet, og smuttede ud på en tur på 5,5 km.
Det havde været frostgrader, så jorden var en smule glat til tider, men vi holdt en stabil tid på 6 min/km, hvilket var hvad vi havde sat os for. Vejret var helt fantastisk, så det var en rigtig dejlig løbetur.

 

Derefter var det ind og skifte til badetøj, og her ville jeg jo gerne kunne sige, at jeg hoppede i min speedo badedragt, men nej jeg ejer jo ikke sådan noget praktisk svømmetøj. Jeg troppede op i min fine bikini, og uden svømmebriller, som nok ville ha’ været en hjælp i den fyldte pool.
Nå skidt pyt, jeg fik svømmet 800 meter på 24 min, og havde ingen forventninger om noget, da jeg aldrig svømmer.

Bagefter var der lækker morgenmad med hjemmebagte boller. Klokken 11 var jeg hjemme igen, og havde hele søndagen til at hygge i.
Forkælede mig selv med hjemmelavet pizza om aftenen, mums!

I dag har kroppen det helt fint. Kan ikke mærke ømhed nogen steder, har dog alligevel valgt at holde en hviledag og så starte tirsdagen ud med en løbetur i stedet.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..