Søndag 22.10.17 // IKEA, løb og fyrværkeri

Weekenden er ved at være ovre og min har været endnu en god en af slagsen 🙂
Søndagen startede tidligt, da vi skulle en tur til Århus, hvor vi havde en aftale ift at få et tilbud på et nyt køkken kl.10, gab altså!
Nå men der blev lige kastet lidt kaffe i to-go koppen og så gik det ellers nordpå. Jes fik godt nok te i sin kop, staklen er lidt forkølet 🙁
Vi nåede i IKEA til kl.10 og fik snakket med vores køkkenmand Søren i ca. halvanden time. Derefter havde vi lige 15 min til at jeg kunne nå forbi reol 12 og 24 og få min Alex kommode og Malm toiletbord med hjem, yes altså. Der kom også lige to kanelbullar og to pølsehorn med til hjemturen 😉
Afsted det gik, for Jes skulle på arbejde og jeg skulle hjem og samle møbler, fedt fedt fedt!
Nu skal man jo rose sig selv, når det lige passer ind, og jeg er faktisk rimelig god til at samle IKEA møbler. Tror det må være grund af at jeg nærmest er født med LEGO klodser i hænderne. Så jeg timer selvfølgelig mine IKEA samlinger, hvilket du måske har set, hvis du følger mig på Instagram.

Samletiden blev 45:33 for Alex kommoden – der er altså mange skuffer og 23:02 for Malm toiletbordet. Synes selv det er meget godt klaret 😉 Når jeg har fået spejl og lys op, så skal I nok få billeder.
Så blev det tid til lidt frokost, og jeg havde da lige en rest fra i går, så den stod på salat med kylling, mandler og avocado, mums. Så fik jeg lige slappet lidt af mens jeg så Voice junior.
Vi har passet hund i 14 dage og den blev hentet lørdag, så gulvet trængte til en vask, så op af sofaen og få vasket gulvet – så kom der lige nogle som skulle købe en iPhone – og så smed jeg mig ind på sofaen igen med et par dadelkugler som en lille pre-workout snack (ok jeg spiste mere end et par stykker). Da klokken blev 18, var jeg hoppet i løbetøjet og afsted det gik. Faktisk var benene så friske, at jeg kunne mærke der var lidt kilometer i dem i dag. Kender I det? Nogle dage er der bare lidt mere at give af, så jeg løb nærmest en tur rundt om hele Billund. 9 kilometer blev det til, og nu håber jeg ikke hoften og ballen straffer mig i morgen. Den var lidt øm til sidst den balle.

Jeg havde lovet mig selv at jeg ville op på toppen af LEGO house og se fyrværkeri fra LEGOLAND kl.20. Så på med regntøjet og op på cyklen og ned i byen. Jeg nåede toppen og fik set det flotteste fyrværkeri ud over Billund.
Nu er jeg endelig hjemme i sofaen igen, der er ikke flere dadelkugler, men må egentlig hellere få mig noget ordentlig aftensmad inden jeg hopper under dynen og melder klar til en super fantastisk uge fra i morgen 🙂

Håber du har haft en dejlig weekend og er klar til mandag igen 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..