Snack attack!!

Ok jeg kan ikke komme udenom at jeg er en monster-snacker – altså det er åbenbart i min DNA 😉

Derfor går jeg også lidt amok når jeg kommer til USA fordi de har så mange spændende snacks, som jeg ikke kan få herhjemme.

Supermarkedet Target er min favorit snack butik, og jeg bliver jo nødt til at dele ud af min enorme snack viden, hvis nu der sidder nogen derude som skal et smut til USA 😀

Jeg har opdelt mit enorme 5 kilos (Jep 5 kilo snack!) indkøb i otte kategorier….

sunde-snacks

De sunde snacks – altså dem som ingen fatter jeg gider købe, og som også er de dyreste, gotta love USA.
Producenten Bare laver de lækre poser med tørret frugt, og her er der altså ikke tilført noget som helst andet end frugt og i æble snackens tilfælde Kanel. Det er jo skønt at se. Derudover røg der mine yndlings tørrede edamame bønner i kurven, samt tørret rosenkål samt tørret sweet potato. Det glæder jeg mig til at smage.

bars

Bars
Skal altid lige have lidt bars med hjem i kufferten. Denne gang blev det til Luna protein bar, en ny Cliff bar (som ligner lidt en pølle, nam nam) og en pakke Lärabar, som min kæreste allerede er godt i gang med at smovse. Det er i øvrigt også min favorit.

pouch-pack-snack

Pouch Pack Snacks – altså snacks i poser, så her skal jeg lige styre mig selv, så jeg ikke spiser det hele på en gang 😉
Købte mine yndlingsnødder Dark Chocolate Himalayan Salted Almonds fra Archers Farm (private label i Target). De er så gode. Derudover blev det til en pose Snappers med mørk chokolade og pretzel og endnu lidt lækkerier fra Lärabar nemlig nogle små brownie bites, haps!

tiny-snacks

Tiny Snacks – altså snacks der lige er til at tage med i tasken.
Jeg kan jo slet ikke lade være når jeg ser de her små portionssnacks. Købte et par poser peanutbutter, to af dem var en form for protein peanut butter ig derudover den velkendte fra Justin’s. Derudover købte jeg to små pakker med hhv. pretzels og PB samt bananchips og PB. Fik også sneget fire forksllige varianter af Nourish Snacks med. Glæder mig til at smage de half popped popcorn med mørk chokolade. Til sidste faldt jeg også over en mystisk varm kakao pulver drik med pepermynte smag, ja ja den kan jeg jo gemme til jul 🙂

mogms

M&M’s – jeg snupepr altid nye M&M flavours med hjem i kufferten
Denne gang fandt jeg tre slags jeg ikke havde prøvet før;
Coffee nut, jamen den skulle bare med mig hjem, jeg er jo kaffe entusiast.
S’mores, som jo er en amerikansk snack bestående af kiks, chokolade og marshmellows, bare lige lavet til en crispy M&M’s.
White Boo-tterscotch, altså hvid chokolade og karamel – det lyder heller ikke helt dårligt 😉

snack-packs

Snack Packs 
Snacks som i “gamle” dage og altså ikke de der gigant, mega size bags. De her er lige til at snuppe med i biografen, uden at du går derfra med en snackbaby i maven og lover dig selv at du aldrig aldrig køber så meget bland selv slik igen, aldrig!!

halloween-snacks

Halloween Snacks
Jep Halloween sæsonen er over os, så butikkerne i USA bugner af alverdens udpyntning samt en masse snacks. Vi snakker en ekstra snack afdeling på størrelse med den almindelige slik afdeling, puh ha!

Twix, Snickers og Reeses PB cups er formet som hhv. Spøgelser og græskar. En Hershey’s bar med Candy Corn (de elsker candy corn til Halloween i USA) samt de klamme og dog meget overraskende lækre Caramel Apple Pops, som min kollega introducerede mig for. En kerne af sour apple bolche som er dyppet i karamel. Det lyder nasty, men smager overraskende godt. Derfor blev jeg også nødt til at prøve Twizzlers med caramel apple, jeg frygter det værste og håber på at bluve positivt overrasket.

nasty-snack

The really nasty one – blev nødt til at købe en kasse Ding-Dong.
Vi snakker producenten der også laver de berømte Twinkies, Ho Ho, Cream Pie, Sno Balls, Devil Dogs osv. De smager lige så nasty som de ser ud – for søde (selv for mig) og bare nasty… De her ryger altså med til kollegerne 😉

 

bloglovin

4 Replies to “Snack attack!!”

  1. Gad SERIØST godt at kunne få de MM varianter 😍😍 en skam man ikk skal til USA

    1. JA, jeg glæder mig også til at smage om de er værd at købe igen, hvis jeg er så heldig at få chancen 😉

  2. Peanutbutter m&m’s er så nice 😀

    – A

    1. Alt med M&M’s er mega nice 😀

Skriv et svar