September favoritter

September måned har været en form for overgangsmåned hvor der har været vejrskifte og det kan jeg sagtens mærke på min krop. Den har brug for lidt ekstra pleje. Oven i det kom jeg også hjem fra 14 dage i Tyrkiet med 33 grader, sol, klor og saltvand, så jeg startede derfor måneden ud med at smutte en tur til frisør og fik klippet spidserne. Det er altid lækkert med “nyt” hår, men specielt ovenpå en solferie.
I september inkluderer favoritprodukterne blandt andet også en lækker hårkur…

Nemlig Olaplex Hair Perfector No.3 – Jeg havde hørt en masse godt om hårkuren fra Olaplex og da den var på tilbud i min lokale Matas så slog jeg til og købte to. Den skal minimum sidde i vådt hår i 10 min, men du kan sagtens lade den sidde i natten over og gå i bad og bruge shampoo og balsam som sædvanlig dagen efter. Resultatet bliver super lækkert og virkelig blødt hår.
169,-

Jeg var også et smut hos min kosmetolog hvor jeg fik en ansigtsbehandling med pHformula produkter. Det var første gang jeg prøvede det brand og jeg købte en rejsestørrelse med hjem på pHformulas E.X.F.O cleanse. Grunden til jeg ikke købte en fullsize, er egentlig kun fordi, at jeg har et par ansigstrens i min skuffe, som jeg gerne vil have brugt først. Jeg er dog meget begejstret for E.X.F.O. Det er lidt en sjov rens, den skummer ikke op som normalt, da den er sæbefri. Dette gør at huden ikke udtørrer, hvilket man helst vil undgå her om efteråret og vinteren hvor huden kan blive ekstra tør pga. vejret.
Det er faktisk også et 3-i-1 produkt, da den udover at kunne bruges som ansigtsvask også kan bruges som peeling på tør hud eller som ansigtsmaske. Eneste minus er at den ikke kan fjerne min øjenmakeup, selvom producenten lover det.
269,-

Et andet produkt til ansigtet er REN Satin Perfection BB Cream. Jeg har haft brug for lidt let farve til ansigtet her efter jeg kom hjem fra ferie, og har virkelig været glad for denne. Jeg bruger en beauty blender til at påføre cremen og så topper jeg med en pudder, da jeg ellers godt kan skinne i løbet af dagen.
189,-

Til vipperne har jeg grebet ud efter Smashbox Full Exposure. Jeg var egentlig ikke så begejstret for denne da jeg først åbnede den tilbage i starten af Januar (ja jeg ved godt man siger at en mascara kan holde sig mellem 3 og 6 måneder, men denne får lige lov til at leve lidt længere). Siden januar er mine vipper dog blevet noget længere pga. denne, og jeg ved ikke om det er pga. det store børstehoved, men nu er jeg virkelig blevet glad for Full Exposure. Jeg har dog skuffen fuld af andre nye mascaraer, som jeg hellere må få brugt inden jeg genkøber denne.
185,-

Jeg har haft brug for lidt ekstra farve på kinderne og har fundet min Modelco. Peach Bellini Blush frem. Farven er virklig flot og rigtig efterårs varm og den er nem at påføre. Det eneste negative der er at sige, er at holdbarheden ikke er så god. Den er ved at være forsvundet fra kinderne sidst på dagen, men det lever jeg med fordi farven er så fin.
142,-

Jeg har fyldt op på mit Depend Gellack lager og fået lidt flere efterårsfarver ind. Denne dybe grønne “Dark Green” er så flot og jeg er vild med at de holder i 14 dage. Du kan ikke få Depend Gellack i Danmark, men jeg køber alt mit i Norge i stedet.
66,-

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..