Så er der udsalg….igen!

Det er sjovt med udsalg. For år tilbage var der kun udsalg to gange om året. Januar og August. Nu er der jo nærmest udsalg hele året rundt i et eller andet format, men det skal da ikke holde mig fra at finde nogle gode tilbud…

Urban Decay laver nogle virkelig fine palletter og jeg har et par stykker af dem, men har dog haft kig på Heat palletten i noget tid. Den koster 272,- og så får du altså 12 rigtig gode pigmenterede farver.
Jeg er altid på udkig efter noget nyt til at holde styr på mine krøller og denne spray fra Joico lokker lidt, da den kan bruge til friske krøllerne op mellem hårvaske.
Jeg vasker altid mine makeupbørster i min hånd, men kunne virkelig godt bruge en cleansing brush pad, da jeg tænker den er lidt mere effektiv med de små dutter.
Der er også nogle gode rabatter på Sigma børster og i dette sæt er der fire fine børster, tre til øjnene og et til ansigtet. Prisen er kun 171,-
Jeg fandt også dette fine sæt fra Origins med 6 forskellige produkter. Der er blandt andet to af mine yndlingsansigtsmasker. Det er et fint sæt, hvis man gerne vil teste produkterne af inden der investeres i et full size produkt. 

Skriv et svar