Så er det jul…

…og min weekend har været pakket til bristepunktet, så weekendens træning har skulle være hurtig og effektiv.
Træningen i fredags stod på udmattelse af ben, og det lykekdes da også meget godt.
Jeg kørte 3 supersets x 3 omgange hver.
 
Superset 1 x3
Sumosquat med bodybar x15
Step sidelæns op over bænk med 5 kg håndvægte x15
 
Pause 2 min
 
Superset 2 x3
Lunges med bagerste ben på bænk x15
Jump squats x15
 
Pause 2 min
 
Superset 3 x3
Burpees med 5 kg håndvægte x10
Box jumps x10
 
Det var simpelthen så hårdt, men jeg elsker den form for træning. Hurtigt og effektivt!
Regner med at det snart skal gentages.
 
 
Lørdag havde jeg et meget stramt program, skulle lige have bagt 4 pladefulde boller (ja jeg har ikke varmluftsovn, så det tager lidt tid) inden jeg fik fødselsdagsgæster kl.10. (min rigtige fødselsdag er først på lørdag, det bliver forhåbentlig en dejlig dag).
Jeg kunne så lige snuppe en lille løbetur, mens den første plade var i ovnen kl.6.15, så med lidt planlægning kan tingene altså godt lade sig gøre.
 
 
Gæsterne tog afsted hen af eftermiddagen, og der havde vi spist ufatteligt meget lækkert mad. Først en lækker brunch og efterfølgende en lagkage og lækre pop cakes som min mor og søster havde lavet.
Dagen var dog ikke slut for mit vedkommende, da jeg blev nødt til at skynde mig, at gøre mig klar til julefrokost, som sluttede kl.2 for mit vedkommende. Godnat, jeg var smadret
 

 
I dag har den stået på julebag hos min mor, og det har så været en meget træt mig der har lavet konfekt, havregrynskugler og vaniljekranse. Ingen træning i dag andet end en dejlig kold gåtur med kæresten. Tror jeg bestemt min julemave er blevet lidt tykkere i denne weekend, men pyt skidt, jeg har nydt det.
Håber I har haft en dejlig første (halve)weekend i december.
 

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..