Den dag jeg næsten døde af grin

Er han ikke en lækker sag ham min hest? Han var min følgesvend i et par timer i går, sammen med 6 af mine skønne veninder og deres låne heste. Vi havde taget turen til Rømø hvor vi startede med morgenmad, en tur i poolen og derefter – det vi alle havde ventet på – en ridetur ud i naturen på islænderryg.

Vi var fem der havde siddet på heste en del gang, fire havde haft deres egen hest, to har stadig og så var der to som var mere eller mindre uerfarne ryttere. Vi skulle selv hente hestene på folden, strigle og sadle op, og jeg skulle lige finde rytmen, men så gik det egentlig meget godt.

Vi havde den mest fantastiske dag i det mest fantastiske vejr og jeg har ikke grinet så meget i laang tid. Det var en rigtig veninde dag med gode historier og så blev endnu et minde lavet og tilføjet den store veninde bog. Endnu engang bliver jeg bekræftet i hvor fantastisk det er at have skønne mennesker i sit liv. Hvad skulle jeg gøre uden dem, mine veninder?!

Jeg burde nok have allermest ondt i min popo i dag efter en pause fra sadlen på 15 år, men det er nok mere mine mavemuskler der har være på overarbejde. Det mest fantastiske var da vi havde en påstigning som lynhurtigt blev til en afstigning – hun røg simpelthen over på den anden siden af heste, hold nu op hvor var det hyle sjovt – hun kom ikke til skade og tror vi alle sammen var ved at falde ned af hestene af grin 😀

 

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..