Roadtrip // Canada & USA part.1

Det er snart to uger siden vi kom hjem fra vores sommerferie som i år stod på roadrtip i Canada og USA. Kriterierne for ferien var at komme ud og se noget smuk natur og forhåbentlig også noget dyreliv. Plus en lille smule storby. Vi landede derfor i Seattle i det nordvestlige USA, men kørte straks videre til Vancouver, da vi havde afhentet vores bil.

Vi valgte en Cabriolet og der stod en Ford Mustang og ventede på os i Seattle, og selvom jeg inden turen var lidt i tvivl om det blev for koldt at køre i rundt uden tag i det tidlige efterår, så var det en mega god beslutning!

Morgenudsigten fra vores hotel i Vancouver
Aftenudsigten den modsatte vej
På cykeltur rundt i Stanley Park
Hvor vi lige startede ferien med at dele en flaske vin kl.11.30
Jo jo vi fik skam også mad…

Vancouver er den fineste by og vi valgte at bo lige midt i det hele, da vi kun havde en dag. Vi lejede cykler og tog på tur i Stanley Park. Spiste god mad og fik drukket lidt vino inden vi nød resten af dagen i Vancouver.

Vi kørte mod nord og tog på bådtur
Her mødte vi bjørnemor og baby…
…og så fine vandfald

Vi kørte den smukke rute nordpå mod Kamloops og på anden dagen mod Jasper bookede vi en bådtur med katamaran og derefter jetboat hvor vi så black bears, yay. De var lidt langt væk, men mor og baby gik bare stille rundt og hyggede. Det var en super fed tur.

Vi stoppede blandt andet i Jasper og mødte vores første nationalpark
Vi tog også en tur til Athabasca gletsheren
Kørte på The Icefield Parkway og så de vildeste udsigter
Vi fandt noget god mad (og det var ellers lidt svært)
Så smukke Lake Lousie hvor en kanotur kostede 600,-!
Snart gik turen mod USA

Vi kørte Icefield Parkway fra Jasper til Banff og det meste af tiden med toppen nede, også selvom det kun var 8 grader. Det var bare på med halstørklæde og sædevarme og så kunne vi nyde den smukkeste udsigt over bjerge, vandfald, søer, gletschere. Det handlede bare om at suge det hele til sig!

Her er vores rute fra Seattle til grænsen til USA

One Reply to “Roadtrip // Canada & USA part.1”

Skriv et svar