Rituals // Foaming Shower Gel Sensation

IMG_7704

Har aldrig fået vist jer denne lækre shower gel fra det hollandske brand Rituals. Jeg købte Tai Chi Foaming Shower Gel Sensation i tax-free i Sverige for laang tid siden, og jeg er har været helt forelsket i den siden. Det er en lækker gennemsigtig gel som du skummer op på kroppen, og den bliver til sådan en rigtig lækker soufflé skum, som nemt fordeles på hele kroppen. Mums siger jeg bare!
At den så også dufter helt fantastisk gør jo bare badeoplevelsen endnu bedre 🙂

Den koster 75,- og kan købes i bl.a. Magasin. og fås i et væld af lækre dufte.

Prisen er lidt pebret, men den er virkelig også drøj i brug, så jeg er blevet total afhængig, og har også øje på nogle andre Rituals produkter som jeg skal have fingrene i.

PicMonkey Collage

2 Replies to “Rituals // Foaming Shower Gel Sensation”

  1. […] søndags delte jeg min begejstring for Rituals lækre Foaming Shower Gel Sensation, og for at det ikke skal være løgn, så kan du indtil 31 December få fingrene i Rituals […]

  2. […] dem er full size. Det er Miracle Scrub fra Rituals, som er en scrub til hænderne. Jeg er jo fan af Rituals Foaming Shower Gel, så glæder mig til at prøve denne fine sag. Normalprisen er […]

Skriv et svar