Mine renserutiner // Godmorgen

Jeg nyder at bruge tid på mig selv ved at forkæle min hud og give den det bedste jeg kan. Jeg elsker at teste forskellige produkter og hele tiden se om jeg kan optimere på min hudpleje. Lige for øjeblikket har jeg gang i nogle rigtig gode rutiner.
Mine morgenrutiner skal være hurtige og nemme, da jeg helst sover så længe som muligt 😉

Min morgenrutine består af 5 simple trin…

1. Vand i hovedet 🙂

2. Bioeffect Osa Water Mist. Jeg har tidligere brugt en Hyaluronspray, men er gået over til denne, da den var med i en beautybox fra Beautyspace. Jeg er ikke begejstret for pumpen som ikke giver det der lækre fine mist, men jeg er til gengæld begejstret for at give min hud et lille vandresevoir som den kan trække på igennem dagen.

3. Jeg får endnu mere fugt i min Hyaluron serum fra Pestl & Mortar. Det er en virkelig lækker serum som trænger super hurtigt ind i huden. Hyaluron er noget alle kan bruge, da den binder fugten i huden og kan faktisk mindske fine linjer og rynker. Det kan man altså også starte med i sine 20’ere.

4. Så er det på med en dagcreme og for tiden der bruger jeg Bioeffect Daytime. Den virker umiddelbart ikke vildt fugtgivende, men det er faktisk lidt bedrag, fordi cremen trænger super hurtigt ind i huden, så det føles som om den bliver slugt af min tørre vinterhud, men det gør den ikke. Min hud er gennemfugtet og dejlig hele dagen igennem.

5. Paradoxe Eye Creme fra Beauté Pacifique. Jeg tager en lille bitte smule med en spatel og dupper rundt om øjnene. Husk ikke for tær på, da cremen nok skal trænge ind og virker hvor den skal.

Så er jeg blevet lidt mere vågen og klar til en ny dag – når jeg lige har fået makeup på og en stor kop kaffe i hånden 😉

2 Replies to “Mine renserutiner // Godmorgen”

  1. […] måned delte jeg min morgen renserutine, hvilken er meget enkel, da jeg jo også skal have tid til at sidde ved mit makeupbord og gøre mig […]

  2. […] Hyaluron serum giver masser af fugt til huden og jeg har skrevet om den en del før blandt andet her. Double Wear Foundation fra Estee Lauder er super god, husk også at købe en pumpe til den, da den […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..