Lookfantastic Beauty Box // Ready, Set, Glam

Se lige hvor fin en boks den nyeste Lookfantastic Beautybox er, man kommer jo helt i feststemning. Jeg har ikke så mange julefrokoster i december, faktisk kun en enkelt med arbejde og så lige et par med familien, men det er mere sådan noget spise-og-hygge-hele-dagen. Jeg har testet flere af produkterne fra boksen og har også fundet min favorit:

1/ PIXI Glow Booster
Denne lækre lotion primer huden og giver masser af glød – uden at du bliver til sådan helt shiny light bulp agtig. Jeg elsker den. Påfører den efter min ansigtscreme og inden min foundation og vupti så er der lækker hud med den der dewy glød. Jeg har fundet den i en gaveæske med to andre PIXI produkter til 176,-

2/ This Works Deep Sleep Pillow Spray
Denne har jeg også brugt godt og grundigt. Havde den med til Kina for to uger siden og min puden fik et par sprøjt hver aften. Det dufter så skønt, sådan lidt aromaterapi agtigt duft og jeg faldt da i søvn med det samme hver aften. 175 ml 107,-

3/ Filorga Time-Filler
Som navnet også hentyder til, så er dette et anti-rynke produkt. Jeg troede først det var en primer, men fandt ud af at det er en dagcreme. Jeg har ikke prøvet den endnu, men i næste uge har jeg fødselsdag og bliver et år ældre, så måske lidt time-filler gør mig godt 😉 Tilbud i Matas lige nu 436,-

4/ Murad Essential C Day Moisture
Jeg kan rigtig godt lide Murad og har brugt mange af deres serier og fået masser af ansigtbehandlinger med Murad produkter. Denne creme har jeg også prøvet før, og jeg synes den er rigtig god. Cremen indeholder SPF 30 og det er jo altid godt med noget solbeskyttelse. 50 ml 484,-

5/ Teeez Cosmetics Spectrum of Stars – Forest Luster
Super smuk mørk grøn øjenskygge. Forestil jer lige den i et look med smokey eye og guld deltaljer. Ja tak! Det skal testes. 146,-

6/ Bellápierre Kiss Proof Lip Creme 40s red
Jeg har fået denne i en farve der måske lige er lidt for mørk til mig. Jeg har også meget svært ved at lægge den på mine læber, men måske er det fordi den er så mørk, at alt bare kan ses hvis det ikke ligger helt perfekt. Den er helt mat, så hvis du er til matte læber, så får du det, man kan selvfølgelig også supplere med en gloss oven på. 249,-

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..