Provinslivet // Weekend og 1. søndag i advent

Glædelig første søndag i advent. December nærmer sig med hastige skridt, og weekenden i provinslivet har budt på lidt af hvert.

Fredagen startede med at jeg tømte min spammail for samtlige Black Friday mails, for hold da op så fik jeg da lige en mail fra samtlige webshops jeg nogensinde har været i kontakt med. Det var lige i overkanten. Dog faldt jeg lige i et par stykker og fik købt lidt forskellige juelgaver til mig selv blandt andet 😉 Skønt når man kan kategorisere impulskøb for julegaver under “Til mig fra mig” kortet!

Fredag aften bød foruden noget meget dårligt vejr på en tur i nabobyen for at spise en lækker burger og se afslutningen på Hunger Games filmene. I billetsalget stod Bente, hun arbejder på LEGO som jeg, og fortalte at dem som var på arbejde i biografen alle var frivillige. Så ved man at det er et lille lokal samfund man bor i. Det er da hygge!


Lørdag stod på en tur til Åen hvor vi lige skulle se om de fik nogle store fisk i nettet til dagens el-fiskeri. Det er noget med at få fanget og avlet nogle flere fisk, men vildt ser det ud når de lige smider el igennem vandet og fiskene vender bugen op.  De store havørreder bliver taget op i båden (for at få taget rogn) og senere sat ud igen. Ja sådan hygger vi i provinsen 😉

Vi kørte ind forbi Idemøbler hvor vores nye sodabord var kommet hjem til afhentning. På vejen smuttede vi forbi landmanden og købte en stor bakke øko-æg. Det er da luksus lige at kunne svinge forbi landmanden. en ting der var knap så luksus var det der sofabord – det er for højt. Svigerfar bliver sat på sagen for at skære benene til, og så krydser vi fingre for at det bliver helt perfekt!

I skovens dybe stille ro

Efter en hurtig frokost (og omklædning) hjemme på matriklen smuttede vi til Upcomers julemarked i Vejle. Udover de fine natborde fra Mind Design fik jeg også købt et smukt print af Bettina Lehhmann. Jeg er vild med det og glæder mig til at få det hængt op i vores stue.

I dag har batterierne været helt flade, som i fuldstændig afladet. Jeg har ikke kunne orke noget som helst, men fik dog lige gjort huset rent og pyntet til jul. I eftermiddags hoppede jeg i julekostumet og kastede karameller ud til byens juleoptog. Så så man lige sig selv gå og skubbe Julemanden i sin kane mens man selv er iført lang kåbe og nissehue!? Hvad man ikke gør for at støtte op om lokale tiltag i et lille bysamfund 😀

 

Leave a Reply

Følg Lise Balslev på..