Proteinsmoothie med spinat og bær

proteinsmoothie

God mandag morgen. Håber I har haft en skøn weekend. min bød blandt andet på denne lækre sag, samt en masse virkelig lækre kager. Jeg fejrede min søsters fødselsdag og hun er kage-bage mester #1, så der bliver altid disket op med alverdens lækkerier, når hun inviterer på besøg.

Nå men for at starte ugen ud med noget lidt sundere, så er her min opskrift på en lækker proteinsmoothie. Jeg snupper et skud protein hver gang jeg har styrketrænet for at muskelvævet bliver repareret efter en hård omgang træning. Denne lækre proteinsmoothie lavede jeg i lørdags og den smagte lækkert. Det lyder måske lidt spøjst at der er spinat i, men det smager altså virkelig godt, så lad dig ikke skræmme og vi ved jo alle hvor stærk Skipper Skræk han er 😉 I øvrigt er spinat fyldt med en masse gavnlige næringsstoffer som blandt andet A-vitamin, C-vitamin, Kalcium og Jern samt antioxidanter. Haps haps, allerede der så føler man sig jo bom-sund!

Proteinsmoothie med spinat og bær🍓 
▪️200g  frossen spinat
▪️100g  frosne bær
▪️30g proteinpulver (jeg brugte Rocky Roads fra MyProtein)
▪️1 spsk chiafrø
▪️Vand
▪️Sukrin el. Sød

Alle ingredienserne puttes i blenderen og så er det bare fuld skrald i et par minutter indtil massen er blevet lækker smoothieagtig. Spæd til med vand alt efter hvor tynd/tyk du ønsker konsistensen.

Denne er altså heller ikke dårlig at lave som en lækker aftensnack hvis du bliver lækker sulten 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..