Projekt “Tilbage til de gode vaner efter ferien”

gode vaner

Nu er det ikke fordi jeg har badet i is, slik og pizza i 14 dage, men selvfølgelig har jeg givet mig selv lov til at hygge lidt mere i ferien. Det skal der være plads til 😀

Nå, men nu er hyggen slut, og jeg skal ind i de gode vaner med det samme, så jeg ikke bare fortsætter i komplet feriemode.

Jeg arbejder skide godt med mål, så derfor er det naturligt for mig at sætte nogle mål (konkurrencemenneske? det tror jeg nok!)

♦ Drik 3 liter vand om dagen

♦ Træn styrketræning 3-4 gange om ugen

♦ Løbetræne 3x pr uge (fodboldtræning inkluderet)

♦ Gå 10.000 skridt om dagen

♦ Spise ca. 1700 kcal på hverdage og 2500 i weekenden

Jeg går ikke over i “tæl hver eneste kalorie” grøften, da det er hvad jeg har arbejdet mig væk fra, da det kan gøre en (mig) helt bimmelims, så vil hellere bruge min sunde fornuft. Vil gerne ligge på ca.1700 kalorier og i weekenden noget mere, så der er plads til lidt snoller eller ekstra god mad 😀

Nu giver jeg projekt “Tilbage til de gode vaner efter ferien” en måneds tid og så må vi se hvad der kan ske med kroppen og hovedet på den tid. Forhåbentlig har jeg fået de gode vaner tilbage i mit daglige mindset og derudover så har jeg også fået lavet et killer program af Line Wittrup, så er sikker på det giver bonus på træningskontoen 😉

TIP: Hvis du vil se min seje træner Line i aktion, så sker det altså på Kanal 5 i Tean Ninja Warrior hvor Line er en del af Team Granitmås, ha ha!

Fun fact:
Team Ninja Warrior deltagernes gennemsnitsvægt er 72,3 kg. Team Granitmås’ gennemsnitsvægt er 96,3 – så det er virkeligt nogle granit rumpetter de tre deltagere bærer rundt på. Mon de kan få dem igennem forhindringerne?!

 

 

Skriv et svar