Post Nordic Race

Det er mandag og kroppen er stadig øm ufattelig mange steder… Her er min Post Nordic Race Hasle Bakker beretning!

13617387_10153472580695666_320519480_n

Lørdag morgen spiser jeg min sædvanlige morgenmad og bliver hentet af to fra mit Nordic Race crew kl.8.45 og vi triller mod Århus.

Vi skal allerede starte i heat 4 – hvilket vil sige kl.11 – så vi snupper en af mine hjemmelavede proteinbars i bilen og får drukket noget vand. Herefter mødes vi med resten af holdet – vi er ca.17 der starter sammen.

13607835_10153472580760666_1052716857_n

Jeg får tisset af og klædt om inden vi smutter hen i starboksen og der bliver talt ned. Jeg kan godt mærke jeg er lidt nervøs, for jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal forvente. Jo jo jeg har da set banen på et kort, men det er bare noget andet end når man lige løber en almindelig 5’er.

Nå, men afsted det gik og jeg kommer igennem forhindringerne en efter en, men for hulan da forhindring nr.5/6 som er kombineret sideways og cliffhanger trækker tænder ud. Jeg skal klart styrke mit greb til Cliffhanger for den var sej…

 

Afsted det gik og jeg tog penalty round på big climb (klatrevæg) simpelthen fordi der var så lang kø og det tog evigheder, så jeg løb videre på strafrunden.

Monkeybaren (armgang) gik godt, hvilket jeg også har øvet, så jeg var bare super glad efter den. Rabbit hole var lidt svær og jeg fik en ordentlig slag på den. Ellers var selve løbet også hårdt – ruten var kuperet og med  fodboldtræning som den eneste cardio, så gik det også kun lige, så der skal arbejdes på kondien 😉

Generelt var der virkelig mange barrierer der skulle forhindres rent mentalt. Selvom jeg selv synes jeg er nok så sej, så er jeg jo lidt en pivskid og jeg skal presse mig selv for at forcere nogle af forhindringerne. Alle fra mit hold kom i mål uden skader (ja altså andet end bunker af blå mærker) og meget meget glade 🙂

Det var et super fedt løb med masser af mudder, vand, snask, klask, bakker, løb, skvat og total ingen fornemmelse for tid, men det var nu heller ikke så vigtigt…

Dog var den lille spirrevip som jeg står sammen med på billederne den 7’ende hurtigste kvinde. Hun klarede den på 55:59 min. Jeg selv tog 1:17 min om turen og blev nr.100 – altså ikke at det betyder så meget. Det vigtigste var at få et godt løb, og jeg har fundet et par forbedrings områder til næste Nordic Race som er 10 km på Himmelbjerget d.17 September

♦ LØB – der skal nogle kilometer ind på løbekontoen

♦ Hop – jeg skal bare rundt og hoppe ned fra ting – øve, øve, øve…

♦ Greb – jeg skal have et stærkere greb – ved ikke hvordan man får det, men det skal jeg have!

♦ Måske lige smide lidt dødvægt (2-3 kilo ja tak)

Her er lidt billeder fra dagen 🙂

Og her er mit Rabbit Hole stamp 😉
13576584_10153471514090666_2051837357_n

 

One Reply to “Post Nordic Race”

  1. […] proklamerede tidligere, at der er behov for noget mere løbetræning frem mod næste Nordic Race, og når det står […]

Skriv et svar